Scarlett Johansson:

- Det har alltid vært et press

«The Avengers»-stjernen mener presset om å være tynn i Hollywood bare har blitt verre opp gjennom årene.

ÆRLIG: Skuespiller Scarlett Johansson er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere. Nå forteller hun åpent om kroppspresset i Hollywood. Her avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: Skuespiller Scarlett Johansson er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere. Nå forteller hun åpent om kroppspresset i Hollywood. Her avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

35 år gamle Scarlett Johansson har gjort det stort som skuespiller siden hun ble internasjonalt kjent for sin rolle i filmen «Hestehviskeren» i 1998.

Etter at hun var med i «Ghost World», «Lost in Translation» og «Girl with a Pearl Earring» ble hun raskt en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere.

Som en anerkjent Hollywood-stjerne og alle øyne på seg til stort sett enhver tid følger det ikke bare med fordeler, men også ulemper. Blant annet kravet om å holde seg i god form og opprettholde utseendet sitt er noe Johansson har fått kjenne på i løpet av karrieren.

Men ifølge henne selv er dette skjønnhet- og kroppspresset noe som har blitt betydelig verre de siste årene.

- Nå er det mye verre

I et nytt intervju med livsstilsmagasinet Candis Magazine åpner 35-åringen seg om hvordan presset påvirker henne.

- Det har alltid vært et press på at skuespillere skal holde seg tynne. Det er en scene i en av mine favorittfilmer «All About Eve», der Bette Davis går rundt i rommet ekstremt opprørt over noe, og så tar hun opp en sjokoladekake. Legger den ned igjen, tar den opp igjen og legger den ned igjen. Til slutt gir hun etter og spiser den, men det etter en hard kamp, forteller Johansson til magasinet, ifølge National Herald.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer