- Det har aldri vært noe synd på meg

Skøytelegenden mistet kona, formuen og sto på randen av konkurs. Men nå ser han optimistik på ting igjen.

TØFF TID: Skøytestjernen Ådne Søndrål opplevde å miste formuen, kona og huset på en gang, men mener det aldri var synd på ham. Nå er han endelig der han vil være i livet. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
TØFF TID: Skøytestjernen Ådne Søndrål opplevde å miste formuen, kona og huset på en gang, men mener det aldri var synd på ham. Nå er han endelig der han vil være i livet. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Skøytelegenden Ådne Søndrål kunne 3. juni feire etårsjubileum for sitt forretningsprosjekt Norwegian Oulet i Vestby. Merkevarebyen har oppnådd suksess i løpet av sitt første leveår, men veien dit har vært lang og hard.

Søndrål fikk en skattesmell på 2 millioner kroner, ble skilt fra sin kone og halvparten av huset han eide ble borte. Den tidligere skøytestjernen var plutselig på randen av konkurs. 

- Det var en lang og vanskelig prosess, det var det. Vi fikk finanskrise imot oss og vi fikk problemer med regulering. Vi hang og dingla med kniven på strupen og kjente at vi levde en stund. Det var veldig, veldig slitsomt, men desto mer deilig når du åpner og ting går bra, sier Ådne Søndrål til Seher.no.

For selv når alt gikk imot ham, kjempet Søndrål videre, og beholdt motet selv da situasjonen var på det mørkeste.

- Jeg hadde jo penger til mat og klær. Det var ikke sånn at det var synd på meg på noen måte, men vi hadde en stor eksponering og mye som sto og falt på om vi ville lykkes. Det kunne gått galt og det var stor risiko å ta, men det har aldri vært noe synd på meg, sier Ådne.

Nå har skøytestjernens forretningsprosjekt holdt det gående i et år, og de økonomiske problemene er endelig lagt til side.

- Det går egentlig veldig bra. Vi har lært mye og det har vært veldig hardt arbeid, men vi er veldig fornøyd med hva vi har fått til. Det er gøy at vi har greid å etablere Norges største samling av merkevarebutikker i Vestby. Det var ikke så mange som trodde at vi skulle greie det, sier han.

Og med et vellykket arbeidsliv og ny kjæreste, mener Ådne Søndrål at han nå er på rett plass i livet.

- Ja, jeg gjør egentlig det. Jeg trives veldig godt med både hva jeg gjør på jobb og hva jeg gjør privat, så det er jeg veldig glad for, sier Ådne til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mistet kona, formuen og huset