«Paradise Hotel» 2018:

- Det har aldri vært med noen kjekke gutter på «Paradise Hotel»

Her er første smakebit på årets sesong.

ÅRETS JENTER: Her er noen av årets «Paradise Hotel»-deltakere. Du må imidlertid vente litt til før du får se hvem som sjekker inn i realityseriens tiende sesong. Foto: Marie Røssland
ÅRETS JENTER: Her er noen av årets «Paradise Hotel»-deltakere. Du må imidlertid vente litt til før du får se hvem som sjekker inn i realityseriens tiende sesong. Foto: Marie Røssland Vis mer
Publisert

MEXICO (Se og Hør): TV3s skandaleombruste realityserie «Paradise Hotel» spilles inn i Mexico i disse dager, og Se og Hør er på plass for å følge årets deltakere under de første opptakene.

Vi har tatt en prat med jentene, og det er ingen tvil om at den energiske jentegjengen er spente på hva oppholdet på luksushotellet har å by på.

Konkurranseinstinkt mangler ikke hos de fem jentene, men flere av dem innrømmer at de også gjerne er åpne for romantikk i varmen.

- Jeg er åpen for å finne kjærligheten. Jeg kunne faktisk ha giftet meg også! Det hadde vært fantastisk med et «Paradise Hotel»-bryllup, ler en av jentene.

En annen forklarer at hun tror hun lett kan bli sjarmert av en kjekkas, men forelskelse eller ei; hun skal spille spillet.

- Jeg slipper kulen uansett om jeg er forelsket i partneren min i finalen. Dette er et spill, jeg har meldt meg på «Paradise Hotel» alene, og ikke meldt meg på noe partnerskap, sier hun bestemt.

Saken fortsetter nedenfor.

I MEXICO: Se og Hørs reporter Kine Falch er på plass i Mexico for å dekke årets sesong av «Paradise Hotel». Foto: Marie Røssland
I MEXICO: Se og Hørs reporter Kine Falch er på plass i Mexico for å dekke årets sesong av «Paradise Hotel». Foto: Marie Røssland Vis mer

- Kunne hatt sex

Foreløpig har ikke jentene fått lov til å møte årets mannlige deltakere, og det er derfor store forventninger - i hvert fall hos de fleste.

- Jeg synes aldri det har vært med noen kjekke gutter på «Paradise Hotel», så forhåpningene er ganske lave. Jeg håper det kommer inn noen som er brune og veldig morsomme. Noen man kan le, danse og ha det gøy med, smiler en av jentene.

«Paradise Hotel» kan jo by på så mangt, og jentene lover å lage god TV i årets sesong. Noen påpeker at hva som helst kan skje når hotelldøren lukkes.

- Jeg kunne sikkert ha hatt sex på TV, men det er ikke noe man planlegger liksom. Alle som sier at de ikke skal ha sex på TV, har det jo uansett, sier en av jentene. ​

Se og Hør kan ennå ikke røpe navnene til deltakerne i årets «Paradise Hotel»-sesong.

Kjærlighet på «Paradise Hotel»

Det er ikke bare sex, fyll og intriger som forbindes med den populære realityserien.

I fjorårets sesong var det flere som faktisk fant kjærligheten under hotelloppholdet. Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl forelsket seg da de var partnere under konkurransen.

Duoen var ikke redde for å vise følelser inne på hotellet, og var de første som hoppet til køys i den niende sesongen.

Saken fortsetter under videoen:

VINNEREN: Martine Lunde gikk av med seieren i Paradise Hotell 2017, etter å ha sluppet glasskula foran øynene på Kevin. Video: Dagbladet / TV 3 Vis mer

- Vi hadde god kjemi fra starten og så utviklet det seg. Det er ikke sånn som det kan virke på TV, at vi bare begynte å kline i senga hver kveld, forklarte Martine til Se og Hør den gang. ​

En stund etterpå kunne turtelduene røpe at de hadde blitt et par.

Varme følelser oppsto også for Sofie Nilsen og Morten Botten inne på hotellet, men det var først etter utsjekk at det ble seriøst mellom dem.

Dramatisk start

I november kunne Se og Hør røpe at det var muligheter for flere tidligere «Paradise Hotel»-deltakere å gjøre comeback i den tiende sesongen.

Kort tid etter ble det kjent at åtte såkalte «legender» kunne kjempe for å delta nok en gang i TV3s populære serie.

Alle de åtte kandidatene har dermed fått lov til å reise ned til Mexico, og derfra er det ingen som helt vet hva som skjer.

Pierre Louis Olsson (23), som vant sjuende sesong, møtte imidlertid på dramatikk på flyreisen til Mexico tidligere denne uken.

23-åringen skal ha begynt å kaste opp før flyet lettet på Gardermoen, og måtte fraktes til sykehus.

- Pierre ble dårlig og kastet opp på flyet. Flyselskapet vurderte at han var for dårlig til å bli med på turen. Han ble lagt inn på sykehus. Det har fått store følger for produksjonen her i Mexico, fordi hele gjengen med legender ble forsinket på reisen, forklarte Andreas Framnes, pressekontakt i TV3, til Se og Hør.

Det er foreløpig ikke kjent om Pierre vil bli frisk i tide til å komme seg til Mexico innen innspillingen starter.

EMOJI-EKSPERTER: Deltakerne i «Paradise Hotel» vet hvilke emojis de vil bruke om de er ute etter å ha det litt ekstra hyggelig. Video: Kine Falch / Lise Rafaelsen Vis mer

LES OGSÅ: Hollywood-stjernen er ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer