<strong>MØTES I RETTEN:</strong> Oasis-brødrene Noel Gallagher og Liam Gallagher krangler verre enn noensinne. Nå har Liam saksøkt broren for å spre løgner om ham. Foto: AP/Scanpix
MØTES I RETTEN: Oasis-brødrene Noel Gallagher og Liam Gallagher krangler verre enn noensinne. Nå har Liam saksøkt broren for å spre løgner om ham. Foto: AP/Scanpix Vis mer

- Det han har sagt om meg er ren løgn

Nå saksøker Liam Gallagher sin egen bror Noel.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Brødrene Noel og Liam Gallagher gjorde på 90-tallet sukess over store deler av verden, sammen med resten av bandet Oasis.

Men etter at bandet ble oppløst har tonen mellom de to brødrene blitt stadig mer bitter, og Liam var ikke tilstede i bryllupet, da Noel giftet seg med kjæresten Sara MacDonald i juni.

Nå kan de to møtes i retten, etter at Liam har saksøkt Noel for å spre løgner om ham.

Uttalelsene som skal ha fått Liam til å be om advokathjelp, er at Noel hevdet Oasis i 2009 avlyste en konsert på V-festivalen i Chelsmford, fordi Liam var fyllesyk.

- Det er ren løgn og fansen fortjener å få vite sannheten. Jeg hadde halsbetennelse som forhindret meg fra å opptre, en diagnose jeg fikk av legen min, sier Liam i rettspapirene ifølge The Sun.

Liam hevder også at broren lyver når han hevder at Liam ville ha reklame for sin klekolleksjon Pretty Green inn i programmet til Oasis' konserter.

- Det er mange grunner til at Oasis gikk i oppløsning. Men kleskolleksjonen min hadde ikke noe med det å gjøre, sier han ifølge The Sun.

Noel Gallagher har foreløpig ikke kommentert utsagnene til Liam.

Det er foreløpig ikke kjent når partene eventuelt vil møttes i retten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer