- Det hadde vært hyggelig med kjæreste

Det unge slalåmesset Henrik Kristoffersen ser gjerne for seg en slutt på singellivet, men stresser ikke med å finne den rette jenta.

SEOGHØR.NO: Den norske alpinisten Henrik Kristoffersen (21) har tatt skiverdenen med storm.

I 2014 kunne han blant annet juble for OL-bronse i slalåm i Sotsji.

Onsdag viste han frem et annet talent, da han var en deltagerne som spilte i kjendiskampen under årets Norway Cup på Ekerbergsletta i Oslo.

Kampen var i regi av Unicef og organisasjonen MOT.

Men selv om han har begeistret mange med sine prestasjoner i skibakken, hevder den single 21-åringen fra Rælingen at han ikke får så mye oppmerksomhet fra jentene.

Se videointervju med Henrik øverst i artikkelen!

- Det er ikke så mye av det faktisk, men jeg tar den delen veldig lungt.

Henrik sier han gjerne skulle hatt en kjæreste:

- Ja, jeg skal ikke si at det ikke hadde vært hyggelig, sier han til Seoghør.no med et smil.

Se video fra kjendiskampen på Norway Cup 2015 under:

TV 2-programleder Stian Blipp (25) var en annen av kjendisene som viste fram sine fotballkunster på sletta.

Blipp kom fra «slaraffenferie» med dama

Den populære TV 2-programlederen spilte på UNICEF-laget som til slutt vant 2-0 på Ekebergsletta. Henrik Kristoffersen spilte på MOT-laget.

På den regnfylte fotballbanen kunne Stian fortelle at han heldigvis har rukket å ta seg en romantisk sommerferie i varmere strøk med kjæresten Jamina Iversen (27).

- Vi var på en nydelig 17 dagers slaraffentur til Indonesia. Vi har lest masse bøker og drukket masse kokosnøtter. Skikkelig strandferie hvor det var sand i alt av klær, det er sånn det skal være, fortalte den populære programlederen.

GA ALT: Alpinist Henrik Kristoffersen og freestyleutøver Tiril Sjåstad Christiansen deltok på kjendiskampen i fotball under Norway Cup 2015 på Ekebergsletta i Oslo onsdag. Foto: NTB scanpix
GA ALT: Alpinist Henrik Kristoffersen og freestyleutøver Tiril Sjåstad Christiansen deltok på kjendiskampen i fotball under Norway Cup 2015 på Ekebergsletta i Oslo onsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Kommentarene ble en byrde som hang over meg