– Det hadde vært deilig å treffe en nordmann

Det er 38 år mellom disse bildene av 64 år gamle Lillian Müller.

– Det hadde vært deilig å treffe en nordmann
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Modellen og skuespilleren Lillian Müller (64) ble kåret til Playmate Of The Year i 1976, og hun er fortsatt Playboys mest fotograferte modell med hele ni forsider å skilte med.

Et av hennes mest kjente forsidebilder er når hun er ikledd den karakteristiske hvite jakken og luen og drikker av en milk shake. 

Nå, 38 år etter det første bildet, har en nysminket og stylet Lillian Müller gjenskapt det kjente fotografiet. 

– Jeg forsøker å gjenskape det jeg hadde i tankene da det samme bildet ble tatt i 1977. The attitude, you know, sier hun til Se og Hør.

Ødelagt av sjalusi

I år er det 40 år siden Müller var playmate for første gang. Og det var ikke bare Playboyleserne som trykket den blonde skjønnheten fra Norge til sitt bryst.

Også «sjefen sjøl» Hugh Hefner (89) falt pladask for Grimstad-jenta. Det to var kjærester på midten av 70-tallet, men sjalusien ødela forholdet.

– Problemet var alle de vakre damene han alltid omga seg med. Jeg klarte det ikke, og slet med sjalusien. Da jeg tok ham på fersken med en annen jente, fikk jeg nok. Jeg avsluttet forholdet og flyttet ut, forteller Lillian, som likevel har bevart det nære vennskapet med Playboy-gründeren.

Saken fortsetter under bildet

VAR SAMMEN: Lillian Müller og Playboy-kongen Hugh Hefner (89) var kjærester og samboere i to år. Hun gjorde det slutt på grunn av sjalusi.  Foto: NRK
VAR SAMMEN: Lillian Müller og Playboy-kongen Hugh Hefner (89) var kjærester og samboere i to år. Hun gjorde det slutt på grunn av sjalusi. Foto: NRK Vis mer

Vil møte en nordmann

Modellens største lykke er datteren Alice (26) som hun fikk med skuespiller John Coleman (65). 

I dag er Lillian imidlertid singel, etter at det 14 år lange forholdet med fotografen Maurice Rinaldi (68) tok slutt for to år siden. 

Men hun er fortsatt åpen for å finne den store kjærligheten, og kunne godt tenke seg å treffe en norsk mann. Lillian røper at hun tiltrekkes av selvsikre menn med en plan for livet.

– Det hadde vært deilig å treffe en nordmann. Jeg savner Norge, og kunne godt tenke meg å flytte hjem igjen. Men da skal alt klaffe, både kjærlighet og jobb, innrømmer hun til Se og Hør.

EKSEN: Lillian Müller var i 14 år sammen med en av verdens mest anerkjente motefotografer, Maurice Rinalidi. Foto: NTB scanpix
EKSEN: Lillian Müller var i 14 år sammen med en av verdens mest anerkjente motefotografer, Maurice Rinalidi. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Klar for Playboy igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer