- Det hadde vært artig med en unge til

Trebarnsmoren Marte Stokstad er tilbake i MGP etter mammaperm, men utelukker ikke flere barn.

<strong>BYTTER JOBB:</strong> Anne Rimmen steppet i fjor inn som MGP-programleder for søsteren Marte Stokstad som var i mammapermisjon. I år er Marte tilbake i MGP-sirkuset. Foto: Stella Pictures
BYTTER JOBB: Anne Rimmen steppet i fjor inn som MGP-programleder for søsteren Marte Stokstad som var i mammapermisjon. I år er Marte tilbake i MGP-sirkuset. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag er Marte Stokstad (33) tilbake som MGP-programleder sammen med Per Sundnes, etter at hun i fjor overlot programleder-jobben til søsteren Anne Rimmen fordi hun selv var høygravid med sitt tredje barn.

Marte har blitt mamma til tre barn på fem år, og har dermed vekslet mellom store programleder-jobber, graviditeter og mammapermisjoner de siste årene.

- Jeg hadde ikke planlagt det sånn. Og for en som er glad i å planlegge, er jo det litt rart, sier Stokstad til Dagbladet.

Marte ble gravid med sønnen Mingus (5) da hun jobbet som programleder i NRK P3, kort tid etter mammapermisjonen ringte produksjonsselskapet Monster og ville ha henne som programleder for TV 2s «Idol 2007».

I mai 2008, etter en runde med TV 2s «Norske talenter», ble Marte gravid med Lotte (snart 3). Det påfølgende året gikk programlederen tilbake til NRK og jobbet med «VG lista topp 20-showet», «Norsk humor» og MGP, før hun nok en gang ble gravid i mai 2010 med Signe (11 måneder).

- Jeg har tatt overraskelsesgraviditetene med stor ro, egentlig. Men da jeg ble gravid med Signe, var det ikke bare feiring. Med nummer tre var jeg mer bekymret for at det ikke skulle gå bra. Og så var jeg bekymret for hvordan vi skulle klare det. Men så fikk vi Signe som legger seg klokka seks hver ettermiddag og sover til klokka sju tretti neste morgen og som bare smiler. Jeg skjønner at det er irriterende å høre for andre småbarnsforeldre, sier Stokstad til Dagbladet.

Marte og samboeren Johannes Lund flyttet nylig inn i et hus på Høn i Asker, der de bor sammen med sine tre felles barn og Johannes' datter Maya (10).

Men selv med full programleder-jobb og huset fullt av barn, går ikke Stokstad av veien for nok en familieforøkelse.

- Det hadde jo vært artig med en unge til, sier Marte til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Se og Hør beklager

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer