Det hadde ikke skjedd på 37 år - så kom Rihanna...

Produsenten av Saturday Night Live skal ha vært sjokkert over Rihannas fravær.

SYK ELLER?:Her er Rihanna på vei til NBC Studios for opptak av Saturday Night Live på lørdag. Bare timer før hun meldte sykefravær.  Foto: All over press
SYK ELLER?:Her er Rihanna på vei til NBC Studios for opptak av Saturday Night Live på lørdag. Bare timer før hun meldte sykefravær. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  - Rihanna var syk og måtte spare på stemmen sin, hevder representanten hennes til kjendisnettstedet TMZ.  

Det skal være første gang i showets historie at en artist uteblir fra generalprøven. Produsenten Lorne Michaels tar generalprøver meget alvorlig, og var sjokkert over at Rihanna (24) ikke dukket opp.

Et par kvelder i forveien festet hun på strippeklubb, skrev Daily Mail. Hun ringte og meldte fra om at hun var syk under generalprøven på lørdag, selv om hun var tilstede i bygget. Der fikk hun besøk av en lege som ga sangerinnen pencilin.

- Den beste måten å ungå stress = Strippere, twitret Rihanna tidligere i uken. 

Komiserien Saturday Night Live produseres av NBC og startet opp i 1975. I Norge kan man se den på tv-kanalen Viasat 4.

Generalprøven ble gjennomført for studiopublikum rett før innspillingingen. Men siden Rihanna ikke var der, måtte koreografen danse i hennes sted.

Rihanna hadde vært med på alle andre øvelser, og var til slutt frisk nok til å opptre under hovedopptaket. Der fremførte hun låtene «Cake» og «Where Have You Been». Musikkvideoen til sistnevnte kom ut forrige mandag.

TMZ sin anonyme kilde, hevder ansatte ikke syns hun så syk ut i det hele tatt. Rihanna er for tiden aktuell på norske kinolerreter i filmen «Battleship», hvor hun spiller offisér Cora Raikes

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:    Jay-Z dypt skuffet over Rihanna

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer