Kim Kardashian på «Saturday Night Live»:

- Det glemte visst moren min å fortelle

Kim Kardashian fleipet om egen sexvideo under tv-opptreden - blant annet!

SPØKEFUGL: Kim Kardashian var i fyr og flamme da hun nylig var gjesteprogramleder på humorprogrammet «Saturday Night Live». Her avbildet etter vel overstått sending. Foto: SplashNews/ NTB
SPØKEFUGL: Kim Kardashian var i fyr og flamme da hun nylig var gjesteprogramleder på humorprogrammet «Saturday Night Live». Her avbildet etter vel overstått sending. Foto: SplashNews/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er få ekteskap, eller skilsmisser, som det har blitt skrevet så mye om som den mellom Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) den siste tiden. Paret slapp bomben om at de skulle skilles i februar, og siden har de altså stått for en rekke overskrifter.

Sist ut er Kardashian, som i helgen ledet «Saturday Night Live». Under showet delte hun en solid dose selvironi med fansen, men hun spøkte naturligvis også om eksmannen.

Vi skal imidlertid helt tilbake til start, nemlig 2007. En tre år gammel hjemmesnekret sexvideo av Kim Kardashian og hennes daværende kjæreste, Ray J, traff internett med full styrke.

Nærmest over natten gikk Kardashian fra å «bare» være assistenten til Paris Hilton (40), til å selv bli superstjerne. I ettertid har hun som kjent tjent seg søkkrik både på familiens realityserie, men også som gründer for diverse egne merker.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

Sexvideo

Før henne har flere av verdens største stjerner ledet «SNL», og i helgen la ikke 40-åringen skjul på at hun ble overrasket over å bli spurt om å lede showet.

- Jeg vet det. Jeg er også overrasket over å se meg her. Da de spurte meg så var jeg sånn «men hvorfor?» Jeg har ikke hatt en filmpremiere på lang tid. Jeg mener, jeg har kun spilt i én film som har kommet ut, og da var det ikke engang noen som fortalte meg at den hadde premiere, spøkte hun.

- Det glemte visst moren min å fortelle, fortsatte hun.

Sistnevnte kommentar var trolig et stikk mot mor og «momager» Kris Jenner (65), som i alle år har blitt beskyldt for å lekke datterens sexvideo. Det skal riktignok nevnes at Jenner hardnakket har nektet for å ha hatt en finger med i spillet.

TREKKER I TRÅDENE: Kris Jenner har utvilsomt hatt mye å si for familiens suksess. Her er Kris og Kim Kardashian avbildet på vei til Halloween-fest i 2008. Foto: Hoo-Me/ Mediapunch/ REX/ NTB
TREKKER I TRÅDENE: Kris Jenner har utvilsomt hatt mye å si for familiens suksess. Her er Kris og Kim Kardashian avbildet på vei til Halloween-fest i 2008. Foto: Hoo-Me/ Mediapunch/ REX/ NTB Vis mer

«Derfor» skilte hun seg

Eksmannen Kanye West fikk også kjørt seg. Han var for øvrig til stede under sendingen, men slapp ikke unna av den grunn.

Kardashian fortalte nemlig at hun giftet seg med «den beste rapperen noensinne», og kalte ham «den rikeste, mørke mannen i USA».

- Så da jeg skilte meg fra ham så må dere vite at det kun dreier som én ting: Personligheten hans, sa hun.

Hun forklarte videre at det trolig hørtes slemt ut, men at humor ofte blir best med et snev av sannhet.

USANT: Det har vært stille fra OJ Simpson siden han slapp ut fra fengsel for to år siden. Nylig la han ut en video på Twitter, der han avkreftet flere rykter om ham. Bilder: NTB Scanpix. Video: @TheRealOJ32 Vis mer

LES OGSÅ: Hyller Kanye etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer