Merete Mørk Lingjærde:

- Det gjorde så vondt

«Skal vi danse»-dommer Merete Mørk Lingjærde skadet seg stygt da hun skulle stå på slalåm.

SKADET SEG: Merete Mørk Lingjærde hadde ekstra uflaks tidlig mandag da hun skulle ta turen i skibakken. Foto: Instagram / @meretelingjaerde
SKADET SEG: Merete Mørk Lingjærde hadde ekstra uflaks tidlig mandag da hun skulle ta turen i skibakken. Foto: Instagram / @meretelingjaerde Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at «Skal vi danse»-dommeren Merete Mørk Lingjærde (59) hadde gledet seg stort til å stå på slalåm resten av julen, men det gikk alt annet enn etter planen.

Nå deler Lingjærde på sin egen Instagram-story at hun må legge slalåmskiene på hylla for en periode. Hun har nemlig rukket å skade seg stygt på vei opp til skibakken på Norefjell.

Josefine Frida Pettersen skadet seg under innspillingen av filmen «Disco». Det forteller hun om i «Skavlan». Video: TV 2 / Vis mer

- Det var så vondt

Når Se og Hør tar kontakt med Lingjærde forteller hun at hun har stått på slalåm hver dag siden 17. desember uten problemer. Det var riktignok i skiheisen at det gikk fryktelig galt tidlig mandag.

- Det var i det jeg skulle gå av skiheisen at kneet var vridd en vei og kroppen den andre. Det var så vondt og det kjentes ut som beinet røyk. Jeg fikk heldigvis god hjelp av skipatruljen som var der og ble hentet med snøscooter, forteller hun.

BLE HENTET: Etter at Lingjærde skadet seg ble hun hentet med snøscooter. Foto: Instagram / @meretelingjaerde
BLE HENTET: Etter at Lingjærde skadet seg ble hun hentet med snøscooter. Foto: Instagram / @meretelingjaerde Vis mer

- Jeg har fått beskjed av legen om å vente en dag eller to for å se hvordan det utvikler seg og om jeg eventuelt må opereres, legger hun til.

Dersom skaden utvikler seg til det verre de kommende dagene, må hun tilbake til legen for å ta en nærmere sjekk.

Videre spøker 59-åringen at det hadde vært mye «kulere» dersom ulykken heller haddde skjedd i en tøff og utfordrende skiløype, og ikke på vei ut av en skiheis.

STERK HISTORIE: Dommer i «Skal vi danse», Merete Lingjærde, forteller en sterk historie på TV2 i påsken. Video: TV2 Vis mer

Går på krykker

Lingjærde legger imidlertid til at hun har blitt desto mer hoven siden ulykken skjedde. Overfor Se og Hør forteller hun at det gjør så vondt i kneet at hun nå går på krykker.

- Dette er ikke bra og det er ikke noe småtterier som har skjedd. Jeg kjenner selv at det er noe som ikke stemmer. Legen sa det kunne være både menisken og korsbåndet, men det er ingenting som er fastsatt ennå, forklarer hun, og legger til:

- Man ser veldig stor forskjell på knærne mine, det ene er mye mer hovent enn det andre. Og jeg ligger nå med is på beinet og kan si at det ikke ser bra ut. Det kan godt hende at jeg må operere.

- Hva skal du gjøre nå som du må ta en pause fra slalåmkjøringen?

- Nå skal jeg bare ta det helt med ro, finne frem en bok av Unni Lindell, så får jeg bare vente å se hvordan det blir, avslutter hun.

LES OGSÅ: El-sparkesykkel-ulykke: - Brølte i smertepanikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer