Isak Dreyer:

- Det gjorde meg sterkere

«Farmen kjendis»-vinneren glemmer aldri de vonde årene.

ÅPENHJERTIG: Isak Dreyer har vunnet to av Norges mest sette realityserier, og har muligens funnet kjærligheten med en av landets mest kjente kvinner. Likevel er det vanskelig for fiskeren fra Nordland å glemme fortiden ... Foto: Nina Hansen / Dagbladet
ÅPENHJERTIG: Isak Dreyer har vunnet to av Norges mest sette realityserier, og har muligens funnet kjærligheten med en av landets mest kjente kvinner. Likevel er det vanskelig for fiskeren fra Nordland å glemme fortiden ... Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Søndag kunne Isak Dreyer (27) slippe jubelen løs, da det ble klart at han hadde vunnet årets «Farmen kjendis». Dermed kan han både kalle seg «Norges tøffeste» og landets kanskje mest gårdstilpassende kjendis, to gjeve titler han utvilsomt kommer til å nyte godt av fremover.

KEBABSTIKK: Rød løpers reporter hadde med en liten gave til «Farmen kjendis»-vinneren på finalefesten. Reporter: Thea Hope Vis mer

At han samtidig har en romanse med Sophie Elise Isachsen (27) bidrar til enda mer medieoppmerksomhet og skriverier rundt fiskeren fra Nordland.

Likevel har ikke livet alltid vært så enkelt for TV-profilen, noe han nå forteller åpent om i et eksklusivt intervju med Se og Hør.

Den vonde fortiden, romanseryktene og isolasjon i skogen er bare noen av temaene han forteller åpenhjertig om.

Les hele artikkelen på Se og Hør Pluss her.

Ble sterkere

Som nevnt er Dreyer nå åpen om den vonde fortiden, som for hans del handler om mobbing i barndommen. Allerede som liten gutt fikk Isak på brutalt vis erfare at dagene besto av mer enn bare lek og moro.

Han forteller at han ble sett på som litt rar av de jevngamle gutta, og interessen for friluftsliv var det ingen som delte.

På skolen hadde han vanskeligheter med å sitte stille, og det tok lang tid før han lærte å lese. På ungdomsskolen ble han en hakkekylling for de andre, og ble utsatt for fysisk mobbing. Likevel ville han ikke endret noe.

GÅRDSFLØRT: I fjor oppsto det søt musikk mellom Victoria Tolaas og Isak Dreyer på «Norges tøffeste». Nå forteller Victoria hvordan det er å se den åpenbare flørtingen mellom Isak og Sophie Elise på «Farmen kjendis» et knapt år senere. Video: Rød Løper/TV 2/NRK Vis mer

- Alt i alt er jeg fornøyd med det som har skjedd. Jeg har blitt som jeg har blitt. Mobbingen gjorde meg sterkere, og sånn er det med alt som er tungt og jævlig. Så lenge situasjonen er midlertidig, så takler jeg det, mener bodøværingen overfor Se og Hør.

Les hele intervjuet her.

- Har det fint

Selv om Dreyer åpner seg om flere temaer, er det muligens romansen med Sophie Elise Isachsen han har fått mest oppmerksomhet for i det siste. Da Se og Hør møtte duoen på finalefesten i Oslo søndag kveld, var de fortsatt ordknappe på om de var kjærester.

- Vi har det fint, hva skal man si. Jeg gleder meg til dette er over så man kan gjøre ting utenom dette, sa hun til Se og Hør.

GÅRDSROMANSE: Det kommer i små drypp, men nå letter Isak Dreyer og Sophie Elise litt mer på hvordan forhold de egentlig fikk inne på «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

Hun bekreftet også at de dater ved å nikke på hodet.

- Er han en romantiker?

- Ja, han er søt han, sa hun hemmelighetsfullt, og la til at de var i Sverige på jakt sammen dagen før valentinsdagen.

Det kom også frem at Dreyer har møtt foreldrene hennes - flere ganger. 27-åringen har også møtt Isaks foreldre, sa hun.

- De likte han veldig godt.

- Frem til nå har det vært komplisert, så jeg tror det kommer til å bli bedre fra her. Nå sier jeg ting jeg ikke skal si, herregud.

KJÆRESTESPØRSMÅL: Dette svarer Sophie Elise om at hennes forhold til «Farmen kjendis»-kollega. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Dere bor i forskjellige byer, har det gått bra med distansen?

- Jeg liker litt det. Man skal ikke tenke så negativt om det, det er den minste utfordringen, sa hun ærlig.

LES OGSÅ: Brudd: - Kjempetungt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer