GIFT I 2009: Ekteparet giftet seg for ett år siden og 8. desember ifjor fikk de sitt første barn sammen. Foto: AP
GIFT I 2009: Ekteparet giftet seg for ett år siden og 8. desember ifjor fikk de sitt første barn sammen. Foto: APVis mer

- Det gjorde ikke det minste vondt

Supermodellen fjernet smertene ved hjelp av tankekraft.

SEHER.NO: Gisele Bundchen hevder at hun ikke kjente noen smerte da hun fødte sønnen Benjamin, skriver Femalefirst.

29-åringen og ektemannen Tom Brady ønsket sin førstefødte velkommen for åtte uker siden, og den nybakte moren sier at hun ikke kjente noen smerte - fordi hun gledet seg så mye til å se babyen.

- Det gjorde ikke det minste vondt. For hver fødselsve tenkte jeg kun på at jeg snart skulle få se babyen min, sier hun.


- Jeg tenkte ikke ”Dette er så vondt”, så jeg omdannet den intense følelsen til glede over å snart kunne se ham, legger hun til.

Supermodellen som også er stemor til Toms toårige sønn John, var overvelmet av følelser etter at hun fødte sønnen i badekaret.

- Det er fantastisk. Aldri i livet har jeg noen sinne trodd at jeg kunne elske noen så høyt. Man hører folk fortelle om det, men man vet ikke hvordan det føles, før det skjer med en selv. Jeg kunne ikke vært lykkeligere, sier hun.

Gisele avslører også at hun ammer sønnen, og selv om det er slitsomt, nyter hun hvert øyeblikk.

- I løpet av de første månedene har jeg ammet hver time. Det er fryktelig slitsomt, men samtidig storkoser jeg meg. All min tid er dedikert til han, avslutter hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her viser de fram babyen