- Det gjorde fryktelig vondt!

«71 grader nord»-kjendisene måtte svømme så langt de kunne i iskaldt brevann...

FRYKTELIG KALDT: I mandagens epiosde av kjendisutgaven av «71 grader nord» må deltagerne svømme så langt de kan i iskaldt brevann. Her er Kjersti Grini i vannet.
FRYKTELIG KALDT: I mandagens epiosde av kjendisutgaven av «71 grader nord» må deltagerne svømme så langt de kan i iskaldt brevann. Her er Kjersti Grini i vannet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  I mandagens episode av kjendisutgaven av «71 grader nord» på TVNorge må deltagerne gjennom deres kanskje tøffeste oppgave hittil.

I programmet må de nemlig fortsette den beinharde turen over Folgefonna og klatre opp og ned ekstremt dype og bratte bre-sprekker.

Men det verste av alt kommer imidlertid til slutt, når de skal kjempe om frikort og må svømme så langt de kan i brevann, som målte kun to grader.

Festet til en line med sikkerhetsbåt ved siden av seg får én og én av kjendisene beskjed om at de har fire minutter på å komme så langt over det lille vannet som de klarer. Og dét viser seg å bli en enorm påkjenning for flere.

Overfor Seher.no innrømmer tidligere håndball-stjerne Kjersti Grini (38) at bresvømmingen var en grusomt kald opplevelse.

- Ja, det var fryktelig kaldt, og særlig når man allerede har hatt en så lang dag på forhånd. Det var skikkelig hardt og jeg var veldig skeptisk til om jeg kom til å få igjen varmen. Vi hadde jo bare den lille vedovnen i teltet, så jeg var litt bekymret, sier hun til Seher.no.


Ifølge Grini var svømmingen noe av det verste hun har gjort så langt i konkurransen.

- Det var høyt oppe på listen, og ekstra ille blir det når man ikke har spesielt lyst. Men det hjalp å tenke på at syv andre også skulle gjøre det. Det gjorde fryktelig vondt, spesielt i fingrene, og jeg fikk skikkelig neglsprett etterpå. Så da jeg var ute av vannet gjaldt det bare å få på seg klær og tørke seg ordentlig, sier hun. 

Flere av deltagerne måtte gi seg etter kort tid i vannet, da armer og ben rett og slett ikke fungerte lenger på grunn av kulden.

Grini var imidlertid ganske fornøyd med egen innsats.
 
- Jeg er egentlig ikke en spesielt god svømmer og var bekymret for om jeg ikke kom til å svømme fort nok. Men jeg tenkte at når jeg først hadde kommet meg ut i det vannet, var det ikke noen vits i å gi seg med det første. Sånne ting som gjør litt vondt, men som man ikke dør av, tror jeg vi jenter er litt bedre på enn gutta. Det er vondt, men det går, sier hun.

I forrige episode måtte Minken Tveitan reise hjem etter å ha tapt slalom-duellen med Kristin Krohn Devold. Også denne uken må en av kjendisene reise hjem, etter en spennende minne-konkurranse.

Se kjendisversjonen av  «71 grader nord» på TVNorge mandag klokka 20.30. Se Seher.nos tv-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun var veldig sliten og lei
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer