Marte Bratberg og «Skal vi danse»:

- Det gjør vondt

Varsler endringer etter skader.

SKADET: Marte Bratberg fikk seg en trøkk i løpet av forrige uke, noe som har gått utover både lørdagens dans og den kommende svingomen på parketten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SKADET: Marte Bratberg fikk seg en trøkk i løpet av forrige uke, noe som har gått utover både lørdagens dans og den kommende svingomen på parketten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagen før det braket løs på parketten på Fornebu lørdag kveld, ble radioprofil Marte Bratberg (31) skadet under dansetrening. Det er en kjent sak at «Skal vi danse»-deltakere strekker muskler og pådrar seg brudd, noe programmets lange historie har bevist.

For Bratbergs del fikk hun alt i fanget samtidig. Ifølge TV 2 har hun pådratt seg en muskelkrampe i ryggen, flere låsninger og har forstuet brusken mellom ribbeina. Slike skader skal synes minst mulig på parketten, så det er bare å dra på seg smilet og valse seg gjennom de minuttene man står foran dommerne.

Lørdag danset hun og Benjamin Jayakoddy (26) en showdans til «Who Let The Dogs Out», der de egentlig hadde planlagt tre løft i løpet av nummeret. Det ble med to, på grunn av skaden hun hadde pådratt seg. På grunn av adrenalin kom hun seg gjennom.

- Det var ikke før etterpå, da vi sto foran dommerne for å få poeng, at jeg kjente hvor vondt det faktisk gjorde, sier hun til TV 2.

Fortsatt vondt

Smertene har ikke gitt seg riktig ennå, og det blir derfor ingen ville stunt den kommende lørdagen heller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer