Ola-Conny Wallgren etter skilsmissen:

- Det gjør vondt i sjelen

TV-profilen er redd for kjærligheten.

ÅPEN OM DEN VANSKELIGE TIDEN: Ola-Conny Wallgren (t.v) er kjent fra det svenske tv-programmet «Ullared», der han som oftest er i topphumør. På privaten har det imidlertid ikke alltid vært like enkelt. Her avbildet med makkeren Morgan Karlsson. Foto: Aftonbladet / IBL Bildbyrå
ÅPEN OM DEN VANSKELIGE TIDEN: Ola-Conny Wallgren (t.v) er kjent fra det svenske tv-programmet «Ullared», der han som oftest er i topphumør. På privaten har det imidlertid ikke alltid vært like enkelt. Her avbildet med makkeren Morgan Karlsson. Foto: Aftonbladet / IBL Bildbyrå Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): For flere år siden opplevde «Ullared»-profilen Ola-Conny Wallgren (54) det han har beskrevet som den verste tiden i sitt liv.

Samtidig som kona gjennom 20 år ønsket skilsmisse, døde faren hans av kreft. Bruddet førte også til at han fikk dårligere kontakt med barna sine.

I et nytt intervju med svenske Expressen deler han sine tanker om hvordan han tidvis kan føle på ensomheten.

- Noen ganger når jeg ser at folk går sammen, har det gøy, drar på tur eller planlegger ting sammen, da kan jeg bli litt lei meg. Det gjør vondt sjelen, sier han.

Samtidig har tv-profilen blitt litt mer reservert når det gjelder kjærligheten.

- Etter hvert som tiden har gått, har jeg lært å være veldig forsiktig. Det har jeg virkelig. Det er nesten som om det er en sykdom, jeg tør bare ikke, meddeler han.

- Blitt brent

Wallgren møtte sin tidligere kone da han var 24 år gammel, og de fikk tre barn sammen før de skilte lag.

Etter skilsmissen har 54-åringen lett etter lykken, men det har ikke alltid gått som forventet. Hans forrige forhold endte i retten, noe som ikke akkurat gjorde frykten hans noe bedre.

- Jeg har blitt brent. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det faktisk. Sånn kan det gå. Det er vanskelig å forklare, og jeg kan ikke sette fingeren på det, sier han til Expressen.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 11.09.2014 POPULÆRE: Fansen svermet rundt Ola-Conny Wallgren og Morgan Karlsson da vi møtte den norgesaktuelle humorduoen i Frognerparken. Video: Lars Eivind Bones/Marianne C. Huseby/DBTV Vis mer

Overfor Se og Hør har Ola-Conny tidligere sagt at den tøffe tiden førte til at han raste ned i vekt.

- Jeg liker ikke at man synes synd på seg selv, men det tok på kreftene. Jeg gikk fra 98 til 79 kilo, sa han i 2014.

Det verste var imidlertid at han mistet noe av den nære kontakten han hadde med barna sine.

- Jeg tok ekstrajobber sånn at jeg kunne betale for dem. Jeg pakket Coca-Cola etter den vanlige jobben. Nå er hun gift på nytt og vi er venner, sa 54-åringen til svenske Hänt i fjor.

Ville damehistorier

Se og Hør har flere ganger skrevet om hvordan Wallgren får frierbrev i postkassa, eller blir kontaktet av kvinner, også norske, på andre måter - som ønsker å bli bedre kjent med den populære tv-profilen.

- Det er stort sett bare hyggelige henvendelser. Egentlig er det også en slags bekreftelse på at jeg fortsatt ser noenlunde bra ut, eller, har han tidligere sagt til Se og Hør.

Ola-Conny Wallgren fra TVNorge-programmet "Morgan & Ola-Conny - Oppdrag Norge" intervjues om tilværelsen i Norge, vennskap og singelliv. Vis mer

Den joviale svensken har heller ikke lagt skjul på at det til tider kan være vanskelig å jobbe på lavprishuset Gekås Ullared, ettersom oppmerksomheten er så stor.

- Jeg får gjort det jeg skal, men det er selvfølgelig mye oppstyr. «Ullared» har gått på tv en del år nå, så på én måte er jeg blitt vant til det, men i blant må jeg sette ned foten, sa han til Se og Hør tidligere i år.

Han fortalte videre om de rareste møtene han har hatt med interesserte kunder.

- Det villeste jeg har opplevd er nok da jeg ble overrumplet av ei dame som ville kysse meg. Dette skjedde midt blant folk på jobb, og var bare pinlig. Jeg fikk panikk og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, sa han.

LES OGSÅ: Røper ukjent bryllupsdrama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer