- Det gjør vondt helt inn i margen

TV 2-stjernen er bekymret for datteren.

STRENGE REGLER: - Helt siden jentene var små har Jon dunket inn den viktigste regelen av dem alle. Bruk hue! Så får vi bare håpe at vi har gitt dem den ballasten de trenger for å greie seg på egenhånd, skriver Dorthe Skappel om datteren Marthes tre Foto: Scanpix
STRENGE REGLER: - Helt siden jentene var små har Jon dunket inn den viktigste regelen av dem alle. Bruk hue! Så får vi bare håpe at vi har gitt dem den ballasten de trenger for å greie seg på egenhånd, skriver Dorthe Skappel om datteren Marthes tre Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Dorthe Skappel (48) er et kjent TV-fjes for de fleste TV-tittere. I tillegg til at hun nok en gang ledet «God kveld, Norge» i høst, fikk man denne høsten også se TV 2-medarbeideren sammen med datteren Marthe Skappel (20) i forbindelse med deres noe skremmende opplevelse i programmet «Zebra Grand Prix».

Men det er ikke det eneste skremmende Dorthe har opplevd i det siste. Også er Marthe innblandet.

I sin egen blogg på TV 2 Underholdning skriver nemlig 48-åringen at datteren skal reise bort i tre måneder.

«I går (torsdag i forrige uke, journ. anm.) sendte vi avgårde Marthe på en tre måneders reise. Det gjør vondt langt inn i margen. Jeg vet det er sunt for dem å reise, men kanskje nettopp fordi jeg har gjort det selv og vet hvor idiot man kan være der ute alene - så er jeg kjempenervøs», skriver Dorthe på bloggen.

Det er uvisst hvor reisen går for unge Marthe, og til Seher.no ønsker ikke Dorthe selv å utdype saken. Det som i hvert fall er sikkert, er at mamma og pappa har dunket inn visse forholdsregler i datterens hode i forkant av turen.

«Helt siden jentene var små har Jon dunket inn den viktigste regelen av dem alle. Bruk hue! Så får vi bare håpe at vi har gitt dem den ballasten de trenger for å greie seg på egenhånd», mener Dorthe Skappel, som i samme slengen ser seg kallet til å komme med en liten melding til småbarnsforeldre rundt om i landet...

«Til alle dere som er småbarnsforeldre og som håper at det blir enklere når barna blir større. Nei, det blir bare annerledes», skriver TV 2-stjernen på bloggen.

Det har ikke lyktes Seher.no å komme i kontakt med Dorthes datter, Marthe.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ville ikke stilt på TV med mannen