- Det gjør vondt dypt inn i hjertet

Inger Lise Hansen sterkt preget etter datterens alvorlige ulykke. Se video!

<strong>PRIVAT DRAMA:</strong> Inger Lise Hansens datter Filippa (3) skadet seg stygt i barnehagen tidligere denne uken. Ulykken har preget den tidligere KrF-nestlederen opp mot lørdagens dans. Foto: Stella Pictures
PRIVAT DRAMA: Inger Lise Hansens datter Filippa (3) skadet seg stygt i barnehagen tidligere denne uken. Ulykken har preget den tidligere KrF-nestlederen opp mot lørdagens dans. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Inger Lise Hansen snakke om datterens ulykke nederst i saken!

SEHER.NO: Tidligere KrF-nestleder Inger Lise Hansen danset quick-step i lørdagens direktesendte «Skal vi danse», og fikk ikke den responsen hun ville ha av dommerpanelet.

Dommer Trine Dehli Cleve synes dansingen ble for «nusselig», og etterlyste den sterke personligheten Inger Lise tidligere har vist på skjermen under politiske debatter.

Dette utsagnet fikk den tidligere poltikeren til å reagere.

- Dommerne vet ingenting om min personlighet i dans. Dette er jo helt nytt for meg. Jeg føler meg kjempemodig, jeg, sa Inger Lise under TV-sendingen lørdag kveld.


Privat har kjendis-danseren hatt mye mer enn dansen å tenke på den siste uka.

Inger Lises tre år gamle datter Filippa ble nemlig alvorlig skadet i armen tidligere denne uka, etter å ha falt og slått seg i barnehagen.

- Jeg følte at jeg var litt ute av meg selv. Du får jo litt perspektiv på livet om hva som er viktig. Det å se datteren sin bli lagt i narkose, og føle seg fullstendig hjelpeløs når hun har vondt, det gjør vondt dypt inn i hjertet, sier en åpenhjertlig Inger Lise Hansen til Seher.no.

Ifølge dansepartner Lars Aleksander Wiulsrud har ikke den dramatiske episoden påvirket Inger Lise negativt i dansetreningen, men for den tidligere politikeren ble det hele en tankevekker.

- Det er sånt som skjer med barn, men det er jo typisk at sånt skjer midt oppi andre ting. Det er da man setter seg ned og tenker over hva som er viktig. Det viktigste går først, og det er at hun skal ha det bra, sier Inger Lise til Seher.no.

Til tross for datterens ulykke, var Inger Lise aldri inne på tanken om å trekke seg fra «Skal vi danse».

- Nei, hun har jo en pappa som er glad i henne også. Hun klarte seg bra, sier kjendis-danseren til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette nivået legger jeg meg ikke på
 
Se Inger Lise Hansen snakke om datterens ulykke her: 


[obj:media:10049]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer