Carina Dahl om bruddet:

- Det gjør veldig vondt

Letter på sløret om bruddet.

BRUDD: Carina Dahl kom nylig ut av et forhold. Nå deler hun nye detaljer om bruddet. Foto: Cato Ingebrigtsen
BRUDD: Carina Dahl kom nylig ut av et forhold. Nå deler hun nye detaljer om bruddet. Foto: Cato Ingebrigtsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i høst kunne artist Carina Dahl (36) avsløre at hun var blitt singel igjen - samtidig som hun deltok i NRK-programmet «Stjernekamp». Siden har det gått i ett for artisten som har holdt en rekke konserter de siste ukene.

- Det har vært travelt med mye som skjer. Som både har vært gøy og fokuset nå, forteller Dahl til Se og Hør om tiden etter «Stjernekamp» og bruddet.

Dahl, som har vært i mediebildet i en årrekke, har ikke ønsket å være i et offentlig forhold. «Stjernekamp»-profilen hadde heller ikke planlagt å snakke offentlig om bruddet med kjæresten, som hun har hatt en relasjon til i to år.

Men da hun knakk sammen foran kameraene på øving til «Stjernekamp», følte Dahl det var naturlig å fortelle noe.

- Det er veldig vondt

Artisten har tidligere snakket om bruddet i media og i Rød Løpers podkast, men i podkasten til TV-profil Ida Fladen (35), «Ida med hjertet i hånden», valgte hun å dele noen flere detaljer om bakgrunnen for bruddet.

- Vi har slitt litt med å få til en progresjon som har vært naturlig for begge i forholdet, sier artisten i podkasten, og legger til at ting har falt mer på plass i tidligere forhold enn hva det gjorde i dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.