Carina Dahl om bruddet:

- Det gjør veldig vondt

Letter på sløret om bruddet.

BRUDD: Carina Dahl kom nylig ut av et forhold. Nå deler hun nye detaljer om bruddet. Foto: Cato Ingebrigtsen
BRUDD: Carina Dahl kom nylig ut av et forhold. Nå deler hun nye detaljer om bruddet. Foto: Cato Ingebrigtsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i høst kunne artist Carina Dahl (36) avsløre at hun var blitt singel igjen - samtidig som hun deltok i NRK-programmet «Stjernekamp». Siden har det gått i ett for artisten som har holdt en rekke konserter de siste ukene.

- Det har vært travelt med mye som skjer. Som både har vært gøy og fokuset nå, forteller Dahl til Se og Hør om tiden etter «Stjernekamp» og bruddet.

Dahl, som har vært i mediebildet i en årrekke, har ikke ønsket å være i et offentlig forhold. «Stjernekamp»-profilen hadde heller ikke planlagt å snakke offentlig om bruddet med kjæresten, som hun har hatt en relasjon til i to år.

Men da hun knakk sammen foran kameraene på øving til «Stjernekamp», følte Dahl det var naturlig å fortelle noe.

Artistansvarlig Kathrine Sæten Eliassen pepper opp Carina Dahl før operasendingen. Video: NRK, «Tett på stjernene» Vis mer

- Det er veldig vondt

Artisten har tidligere snakket om bruddet i media og i Rød Løpers podkast, men i podkasten til TV-profil Ida Fladen (35), «Ida med hjertet i hånden», valgte hun å dele noen flere detaljer om bakgrunnen for bruddet.

- Vi har slitt litt med å få til en progresjon som har vært naturlig for begge i forholdet, sier artisten i podkasten, og legger til at ting har falt mer på plass i tidligere forhold enn hva det gjorde i dette.

Dahl legger vekt på at det har vært en enorm kjærlighet mellom paret, men påpeker at det har vært vanskelig.

Artisten har tidligere vært åpen om at forholdet mellom dem først tok slutt, før de fant tilbake til hverandre igjen. Dessverre ble ikke gjenforeningen langvarig, selv om Dahl hadde en god følelse da de ble sammen igjen. Det var kjæresten som valgte å endelig avslutte forholdet i høst, ifølge Dahl.

PÅ FRIFOT: Carina Dahl forteller om hvordan hun løy for å holde corona-kjæresten skjult for mediene. Video: Rød Løper/Carina Dahl Vis mer

Dette var midt i en krevende tid for artisten, som var ny i «Stjernekamp»-sirkuset. For å klare å prestere i programmet bestemte hun seg for at de måtte kutte all kontakt, sier hun i Fladens podkast.

- Det er veldig vondt når noe blir så endelig, og man har jo lyst til å ha kontakt, men da vet jeg hvordan det blir, sier Dahl i podkasten, der hun også forteller at hun og eksen ikke har hatt en ordentlig samtale siden det endelige bruddet.

Artisten sier videre at når begge har lyst til å få det til, men det likevel ikke har fungert så må man på et tidspunkt gi slipp.

Stresser ikke med barn

Fladen, som selv er singel og i midten av 30-årene, har vært åpen om at hun stresser over singeltilværelsen ettersom hun ønsker seg barn.

I podkasten spør hun Dahl hva hun tenker rundt temaet, og artisten har trolig kommet lenger enn mange når det gjelder å godta livet som det er.

NAKENBILDER: Norske Amalie Olufsen skal pryde Playboy for andre gang. Video: Rød Løper Vis mer

Selv om 36-åringen innrømmer i podkasten at hun har hatt perioder hvor hun har tenkt at hun må ta valg etter ønsket om å få barn, har dette forsvunnet nå.

- Alt skjer for en grunn, sier artisten til Se og Hør, og legger til at man ikke har noen garanti for hvordan livet blir.

Derfor har hun bestemt seg for å omfavne de kapitlene i livet hun står i fremfor å tenke på hvordan ting kunne blitt.

BRUDDET: Iselin Guttormsen kommenterer bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Ina Wroldsen: Avslører nye planer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer