Avicii på Billboard Awards

- Det gjør denne tragedien enda mer smertefull

Den svenske artisten ble husket av bransjen i natt.

HYLLET: Under årets Billboard-utdeling hyllet The Chainsmokers og artisten Halsey den svenske artisten Avicii. Video: CNN Vis mer
Publisert

Natt til søndag norsk tid gikk den årlige Billboard-utdelingen av stabelen, der den amerikanske musikkbransjen hyllet hverandre. Det var derimot også rom for et svensk innslag akkurat i natt.

Tidligere i år ble den verdenskjente, svenske artisten og DJ-en Tim Bergling, bedre kjent som Avicii, funnet død i Oman. Han ble bare 28 år gammel, og en hel verden følte på en kollektiv sorg i ukene etterpå. Strømmetallene hans gikk betraktelig opp, og han ble hyllet av både bransjen og fans.

Det samme skjedde i natt, under Billboard-utdelingen. Bergling, som for øvrig var nominert til pris, ble omtalt som en inspirerende sjel. Han ble også kalt en oppvekker.

- En påminnelse

Det er bransjemagasinet Variety som først omtaler saken. De skriver at både EDM-gruppa The Chainsmokers og artisten Halsey tok seg tid til å hedre et av sine store idol foran en fullsatt sal i Las Vegas og millioner av tv-seere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer