SEXSYMBOL: Fisher ble svært populær etter rollen som Princess Leia i "Star Wars"-filmene, men allerede den gang var hun usikker på kroppen sin.
SEXSYMBOL: Fisher ble svært populær etter rollen som Princess Leia i "Star Wars"-filmene, men allerede den gang var hun usikker på kroppen sin.Vis mer

- Det gjør deg sårbar

"Star Wars"-stjernen sliter med dårlig selvbilde...

SEHER.NO: Da hun var 19 år, opplevde skuespillerinnen Carrie Fisher (52) å bli sett på som et sexsymbol av en hel verden, etter sin rolle som prinsesse Leia i "Star Wars".

Men i en alder av 52 år klarer ikke skuespillerinnen å se seg selv på film eller på scenen på grunn av at hun har lagt på seg.

Fisher - som tidligere har vært åpen om at hun i lengre tid slet med depresjoner og rusavhengighet -er for tiden aktuell med oppsetningen "Wishful Thinking" på Broadway.

Ifølge Daily Mail avslører 52-åringen at hun har problemer med sitt eget selvbilde, og at hun sliter med at hun har lagt på seg.
 
- Det er som neseblod, et overklasse-problem, men det gjør deg sårbar, forteller hun til Daily Mail.

Fisher var mange menns drømmedame i sin ungdom, men har i etterkant avslørt at hun allerede i "Star Wars"-tiden hadde komplekser, etter at regissør og manusforfatter George Lucas ba henne slanke seg fem kilo.

- Kort tid etter at jeg ankom settet ga han meg en helt utrolig  diotisk frisyre. Han sa med sin lille stemme: 'Vel, hva synes du omden?' Jeg var livredd for å få sparken fordi jeg var for tykk, så jeg sa 'Jeg elsker den.' skrev Carrie i selvbiografien sin i fjor.

- Jeg veide 48 kilo da, men hadde cirka 23 av dem i ansiktet.Så vet du hva som var en god idé? Å gi meg en frisyre som gjordeansiktet mitt enda bredere. 


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: - George Lucas ødela livet mitt