- Det gikk veldig dårlig

Marion Ravn prøvde lykken som skuespiller i stjernespekket film

PÅ PREMIERE: Andreas Wiig og Marion Ravn kom sammen på filmpremiere torsdag kveld. Foto: Thomas Horni / Seher.no
PÅ PREMIERE: Andreas Wiig og Marion Ravn kom sammen på filmpremiere torsdag kveld. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Marion Ravn kom sammen med snowboard-kjæresten Andreas Wiig på «Exteriors»-premiere torsdag kveld, en film hun hadde sett frem til å se.

- Jeg gleder meg veldig. Jeg har ikke pyntet meg i dag da, sa sangeren.

Den tidligere «X Factor»-dommeren avslørte til Seher.no at hun selv har forsøkt seg som skuespiller. Det gikk ikke spesielt bra.

- Jeg var faktisk på en audition hos Universal Studios for en film som heter «Your Highness». Men jeg er ikke akkurat noen skuespiller. Jeg fikk replikkene kvelden før, og det hele gikk veldig dårlig, sa Marion til Seher.no.

Noen rolle ble det ikke på den vakre stjernen, i filmen der blant annet James Franco og Natalie Portman er på rollelisten.

- Jeg fikk ikke rollen, og skal nok holde meg til syngingen fremover, forteller hun med et smil.

Det har den siste tiden blitt skrevet at Ravn kommer til å sitte i dommerpanelet i «Idol», når det vender tilbake til TV-skjermen til høsten. Nå avkrefter hun at det er sikkert.

- Akkurat det er ikke bekreftet ennå, det er nok bare spekulasjoner, sier hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Mira Craig viste fram babymagen