- Det gikk ut over familien

Eks-hopper Johan Remen Evensen gleder seg til å bare være pappa.

LEGGER OPP: En gråtkvalt Johan Remen Evensen annonserte tidligere denne uken at han legger opp som skihopper, under en pressekonferanse med hopplandslaget på Radisson Blu Airport Hotel. Foto: Scanpix
LEGGER OPP: En gråtkvalt Johan Remen Evensen annonserte tidligere denne uken at han legger opp som skihopper, under en pressekonferanse med hopplandslaget på Radisson Blu Airport Hotel. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: En gråtkvalt Johan Remen Evensen (26) annonserte denne uken at han legger hoppskiene på hylla. Nå ser han frem til å tilbringe mer tid med familien.

- Etter at jeg ble pappa, har jeg merket et enda større savn etter å være hjemme. Nå håper jeg at jeg får mer energi som jeg kan bruke på kona og datteren min, sier eks-hopperen til Se og Hør Weekend.

26-åringen, som for ett år siden satte verdensrekord i Vikersundbakken, har vært gift med kona Marita (24) siden 2008. Sammen har de to datteren Leah (15 måneder).

Johan Remen Evensen innrømmer at hoppkarrieren gikk ut over familielivet.

- Det har gått ut over andre ting, som familien. Jeg har ikke hatt overskudd i hverdagen. Når drømmen om VM på hjemmebane brast, ble valget enklere. Jeg er stolt over det jeg faktisk har fått til med denne kroppen. Det var nok ikke mange som trodde at jeg skulle sette verdensrekord, sier Johan Remen Evensen til Se og Hør Weekend.

Se de ekslusive bildene av Johan og familien i deres hjem i fredagens utgave av Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Jeg møtte veggen mentalt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer