TØFF TID: I 1999 opplevde den ellers så suksessrike TV-stjernen Ivar Durhaug sin største karrieremessige nedtur, noe som medførte en krise i livet til dagens «Beat for Beat»-general. Foto: Se og Hør
TØFF TID: I 1999 opplevde den ellers så suksessrike TV-stjernen Ivar Durhaug sin største karrieremessige nedtur, noe som medførte en krise i livet til dagens «Beat for Beat»-general. Foto: Se og Hør Vis mer

- Det gikk ordentlig til helvete

Ivar Dyrhaug forteller om en av sitt livs aller største nedturer.

Publisert

SEOGHØR.NO: Ivar Dyrhaug (64) har siden 1999 gjort stor suksess med musikkprogrammet «Beat for Beat» på NRK1, men da programmet startet opp var TV-stjernen selv i personlig krise.

Omtrent samtidig opplevde han nemlig sin største karrieremessige nedtur, som produsent for musikalen «Sofies verden», en svært forestilling som skulle spilles i en hangar på Fornebu. Det forteller han til Dagbladet Magasinet.

- Det gikk ordentlig til helvete, og var tøft for meg personlig. Deres elskelige avis slo opp på forsida: «En kalkun har landet på Fornebu». Terningkast 2. Man tok bilder av en halvtom sal rett før forestillingen, sånne ting.

- Mens det stod på som verst opplevde jeg det som rein forfølgelse. Så ja, jeg har opplevd baksida av medaljen også. Alt har ikke vært en dans på roser, forteller Dyrhaug åpenhjertig i portrettintervjuet.

«Sofies verden»-fiaskoen sørget også for at det ble tøft for Dyrhaug å skulle realisere «Beat for Beat»-drømmen, som var hans hjertebarn.

- Jeg måtte jobbe ganske mye med meg sjøl for ikke å knekke, avslører han overfor Magasinet - og innrømmer at det fortsatt stikker litt når han tenker tilbake på nedturen.

Privat har Ivar Dyrhaug vært gift med Marianne Sand Dyrhaug i 41 år, og han finner stor glede i sine tre voksne barn og hele fem barnebarn.

Den nye sesongen av «Beat for Beat» sendes på NRK1 fredager klokken 20.05. Få full oversikt over dine favorittprogrammer i Seoghør.nos store TV-guide her!

LES OGSÅ: - Vi har hatt det drit iblant
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer