- Det gikk litt over stokk og stein

«Jakten på bonden»-Anders ble ikke overrasket da stemningen på kjærlighetsturen snudde.

ENDRET STEMNING: TV-seerne fikk mandag se at stemningen at forholdet mellom Anders Ueland og Leena-Mari Salin fikk seg en knekk, da hun begynte å tenke på om hun virkelig ville flytte til motsatt ende av landet for å bo med «Jakten på kjærligheten» Foto: TV 2
ENDRET STEMNING: TV-seerne fikk mandag se at stemningen at forholdet mellom Anders Ueland og Leena-Mari Salin fikk seg en knekk, da hun begynte å tenke på om hun virkelig ville flytte til motsatt ende av landet for å bo med «Jakten på kjærligheten» Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV-seerne fikk mandag se at stemningen mellom«Jakten på kjærligheten»-paret Anders Ueland (31) og Leena-Mari Salin (25) gikk bratt nedover i løpet av kjærlighetsturen til Island.

Til Seoghør.no sier Anders at han var skuffet, men ikke overrasket over at reisen ikke ble like romantisk som han håpet.

- Vi reiste jo i virkeligheten rett fra oppholdet hos hennes venner og familie på Skjervøy og til Island. Og det var jo bare noen få uker siden vi hadde drevet med innspilling på gården min.

- Det gikk litt over stokk og stein, og jeg tror det plutselig gikk opp for Leena-Mari at det kunne bli snakk om å flytte langt. Det er jo synd at dette kom opp på Island-turen, men vi hadde jo måttet snakke om det før eller siden.

- Hadde løs og ledig tone
Ueland vil imidlertid ikke avskrive kjærlighetsturen som en fiasko.

- Turen var jo egentlig kjempefin, synes jeg. Vi hadde jo en løs og ledig tone hele veien. Stemningen var heller ikke så ille på den siste delen, som det kanskje kan virke på TV. Mye kan bli endret i klippen når de skal vise seks-sju minutter fra en hel dag, sier han.

Se Seoghør.no Weekend-TV her!

Foreløpig vil ikke Anders si noe om hvordan det går med han og hans utkårede frier, men «Jakten»-bonden legger ikke skjul på at utfordringene ville vært mindre hvis han hadde funnet seg en frier som bodde nærmere.

- Det hadde jo vært enklere å date en jente som bodde nærmere, det er ikke noe å legge skjul på. Men Leena-Mari og jeg snakket om dette på innspillingen på gården min, sier han til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg har ikke angret på at jeg sa stopp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer