- Det gikk i sex nesten hele tiden

Den norske sangerinnen visste ikke hvor hun skulle gjøre av seg.

<strong>SJOKKERT:</strong> Artist Maria Arredondo syntes det ble vel mye show og sex-prat da hun var med på «4-stjerners middag» sammen med tre eldre, sexinteresserte kjendiser... Her på Spellemannprisens nachspiel på Grand Hotel i fjor. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SJOKKERT: Artist Maria Arredondo syntes det ble vel mye show og sex-prat da hun var med på «4-stjerners middag» sammen med tre eldre, sexinteresserte kjendiser... Her på Spellemannprisens nachspiel på Grand Hotel i fjor. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Artist Maria Arredondo (25), som deltok i Melodi Grand Prix i fjor, fikk seg et par overraskelser rundt middagsbordet i TVNorge-programmet «4-stjerners middag».

Den søte blondinen blir å se på TV-skjermen nå til uken, der hun og tre andre kjendiser konkurrerer om å gjøre det best som både kokk og vertskap. Men 25-åringen havnet i et noe uvant selskap:

Sammen med prest og «Sex i bibelen»-forfatter Einar Gelius (51), sexolog Esben Esther Pirelli Benestad (51) og tidligere «Playboy»-modell Lillian Müller (59), kom hun til kort hva gjelder både alder og sex-engasjement:

- Det gikk i sex nesten hele tiden. Jeg havnet jo nesten under bordet - prøvde å gjemme meg litt vekk, forteller Arredondo til Seher.no.

Hvordan var det å møte de andre delatgerne?

- Det var jo en opplevelse. Tre litt eldre mennesker, og så meg da. Det var et show fra start til slutt, en forestilling i fire dager, avslører hun.

Men den unge artisten syntes også at det hele ble litt voldsomt, særlig da flere av de andre deltagerne var både dominerende og svært snakkesalige:

- De snakket om sex på alle måter man kan snakke om sex på, og jeg hadde ikke lyst til å delta i det hele tiden. Så jeg følte meg litt som en observatør, innrømmer hun. 

I mandagens episode er det Lillian Müller som er første kokk ut. Hun har etterhvert blitt svært opptatt av helse og et sunt kosthold - noe som var reflektert i middagsselskapet hennes.

Den prateglade 59-åringen introduserte blant annet hver rett svært inngående. Alle de andre delatgerne skal ha stusset litt over Müllers matmonolog:

- Ja, det ble litt mye monolog. Det var virkelig et show og alle rettene ble jo iskalde. Det ble veldig mye informasjon om mat, og jeg følte meg litt som den unge Fniser'n på hjørnet, forteller Arredondo.

Om du er mer nysgjerrig på hvordan det spesielle firkløveret klarte seg, kan du se «4-stjerners middag» kl. 19.30 på TVNorge nå til uken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Elin ble sex-trakassert av «1000-lappmannen»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer