FREKK I KJEFTEN: «Du... Er det mange norsklærere som sender deg brev og sier at du ikke må si skjysten», sa en småfrekk Vår Staude til May Lisbeth Midtgård Myrvang i «God morgen Norge».  Foto: TV 2
FREKK I KJEFTEN: «Du... Er det mange norsklærere som sender deg brev og sier at du ikke må si skjysten», sa en småfrekk Vår Staude til May Lisbeth Midtgård Myrvang i «God morgen Norge». Foto: TV 2 Vis mer

- Det gikk en liten faen i meg

TV 2s værdame May Lisbeth Midtgård Myrvang snakker ut om den direktesendte kritikken fra Vår Staude...

Publisert
SEHER.NO: «God morgen Norge»-programleder Vår Staude er i vinden igjen. For drøye to uker siden måtte TV 2 se seg nødt til å beklage seg da Staude kom i skade for å kalle «Politiskolen»-stjernen Michael Winslow for «neger».

Torsdag var det nok også mange som sperret øynene opp da det i «Torsdag kveld fra Nydalen» ble vist et klipp fra en annen «God morgen Norge»-sending, der Vår Staude igjen viste seg fram fra en kontroversiell side.

Klippet ble etterfulgt av en sketsj fra gjengen i Nydalen.

I studio hadde Vår Staude besøk av TV 2s egen værdame May Lisbeth Midtgård Myrvang. Plutselig dette følgende ut av Staude: «Du... Er det mange norsklærere som sender deg brev og sier at du ikke må si skjysten», sier hun i klippet - foran det som i hvert fall ser ut til å være en rystet May Lisbeth Midtgård Myrvang.

Men det var hun ikke, avslører værdamen selv til Seher.no.

- Jeg fikk et lite forvarsel om at de kom til å vise et klipp med Vår og meg i «Torsdag kveld fra Nydalen», og jeg holdt på å le meg i hjel da jeg så det. Det var veldig morsomt. Men om noen lurer, så har jeg «no hard feelings» til Vår på grunn av dette, forteller Myrvang til Seher.no.

Grunnen til at det så ut til at Myrvang ble satt noe ut av kollegaens kommentar var, ifølge henne selv, at hun tenkte på hva hun skulle svare på det kontante spørsmålet.

- Jeg tenkte å si at «norsklærere sender e-post nå til dags, og ikke brev, som i din tid». Men så gikk det en faen i meg, og jeg ville heller gi henne et svar som var litt vanskelig å parere. Vår og jeg har en veldig god tone, og det gjør arbeidsdagen enda morsommere, mener Myrvang, som understreker at det hersker god stemning blant de fleste på jobben.

- Med tanke på hvor tidlig vi i «God morgen Norge» starter på jobb, er det faktisk litt rart at vi så og si aldri opplever morgengretne kolleger. Alle er så positive og jeg vil påstå at vi er en unik gjeng som klarer å skape så bra steming både foran og bak kamera så tidlig om morgenen.

I fredagens «God morgen Norge» var May Lisbeth igjen tilbake i studio. Der benyttet hun sjansen til å slå tilbake mot programlederen ved å nevne innslaget fra «Torsdag kveld fra Nydalen», samt å tilby henne sjokolade med koffein i - slik at hun får en bedre start på dagen...

- Det er noen som har spurt meg om jeg reagerte på det Vår Staude sa. Det eneste jeg tanken som slo meg var at jeg måtte finne på en bra hevn, og jeg fikk jo tatt litt igjen i dag på «God morgen Norge». Men det kommer nok litt mer også, fra begge sider vil jeg tro. Det er viktig at man er selvirionisk og ikke ta seg selv så selvhøytidlig, sier May Lisbeth.

- Er Vår Staude så gretten som hun blir framstilt som i disse dager?
 
- Nei, det er hun absolutt ikke. Hvis det hadde vært tilfellet ville man aldri hatt en ironisk og god tone. Hun har glimt i øyet og en dame med mye bra energi.

Dette er imidlertid ikke første - og andre - gang det stokker seg for TV 2-programlederen. I desember 2007 skjedde det samme for Staude i «God morgen Norge». Den gang brukte hun ordet «hottentott», som i likhet med «neger» også er ansett for å være diskriminerende.

Også den gang bedyret programlederen sin uskyld

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vår Staude beklager ny direkte-tabbe  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer