VILLE BLI SETT: Da Helene Rask startet opp, var det ingen andre glamourmodeller i landet. - Det handler om å bli sett, sier Helene Rask. Foto: Per Ervland
VILLE BLI SETT: Da Helene Rask startet opp, var det ingen andre glamourmodeller i landet. - Det handler om å bli sett, sier Helene Rask. Foto: Per ErvlandVis mer

- Det gikk en faen i meg

Helene Rask ble glamourmodell fordi hun ville bli sett.

SEHER.NO: Da glamourdronningen Helene Rask (27) bestemte seg for å bli glamourmodell var det ingen andre glamourmodeller i Norge.

I et intervju med FHM forteller Helene at hun bestemte seg for å gi alt, da hennes daværende kjæreste lo av henne.

- Det handler om å ville bli sett. Når man har syv søsken, får man fort et ønske om å stikke seg litt frem. Som 18-åring begynte jeg å snuse litt på modelljobbing, men da jeg hintet om dette til min daværende kjæreste bare lo han høyt av meg, forteller Helene.

- Det var da det gikk en faen i meg, noe som gjorde at jeg fikk i gang en fotoshoot. Kort tid etter var jeg på coveret av et blad. Den dagen dro jeg til kjæresten min på jobben hans, slengte bladet i bordet, og gjorde det slutt.

Nylig skrev Helene i bloggen sin at hun måtte gå gjennom sin femte brystoperasjon. Hun var bare 19 år gammel da hun la inn silikon. Siden den gang har hun hatt ytterligere tre operasjoner for å fikse på brystene.

"Da jeg startet var det hele et "eventyr" som ble til virkelighet, som å få en gave du lenge har ønsket deg. Fra det ståsted til nå å innse at jeg har rotet det til for meg selv er ikke noe gøy", skrev hun.

At den søte modellen fra Nesodden har oppnådd suksess etter at hun bestemte seg for å bli modell, er det ingen tvil om. 

Snart får hun sin egen TV-serie på TVNorge, sammen med resten av jentene i Rask Models. Og Helene forsikrer om at alt går bra med Rask Models.

- Det går veldig bra, og etterspørselen er stor. Jeg kan tross alt ikke leve av mine egne pupper og lår resten av livet, men jeg kan leve av andres, sier hun til FHM.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Fant kjærligheten i mangemillionær

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.