- Det går riktig vei

Wenche Foss i åpenhjertig intervju i Se og Hør.

PASSER PÅ: Etter familieråd har Fabian og Wenche blitt enige om at Wenche skal få mange år med fine opplevelser - men som publikummer. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
PASSER PÅ: Etter familieråd har Fabian og Wenche blitt enige om at Wenche skal få mange år med fine opplevelser - men som publikummer. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Tusen takk for all omtanke og til alle som har tenkt på meg. Jeg blir glad om dere tenker på dem som ikke har det så greit som meg, forteller hele Norges riksdiva, Wenche Foss (88) til Se og Hør.

Forrige uke ble skuespillerinnen sendt til Rikshospitalet med blodpropp i hjernen, men lørdag ble hun hentet hjem fra sykehuset av hennes kjære sønn Fabian Stang (51).

- Mor klarer seg rimelig bra. Det går riktig vei, men hun er klart preget av det hun har vært gjennom. Hun trenger ro og må samle kreftene nå, sier Fabian til Se og Hør.

I et familieråd ble de ble enige om at Wenche skal få mange år med fine teateropplevelser - men nå som publikummer.

- Jeg har spilt min siste rolle, sier Wenche i Se og Hør.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer