NRJ Music Awards:

- Det går over all forventning

«Love Island»-paret har vært samboere i et halvt år, noe de stortrives med.

FESTSTEMTE: Andrea Sveinsdottir og samboeren Morten Dalhaug, tvillingsøstrene Vita og Wanda Mashadi og kjæresteparet Erik Sæter og Isabelle Eriksen var bare noen av kjendisene som dukket opp på NRJ Music Awards. Foto: Tor Lindseth
FESTSTEMTE: Andrea Sveinsdottir og samboeren Morten Dalhaug, tvillingsøstrene Vita og Wanda Mashadi og kjæresteparet Erik Sæter og Isabelle Eriksen var bare noen av kjendisene som dukket opp på NRJ Music Awards. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

Da det fredag kveld denne uken var duket for NRJ Music Awards i Oslo, der radiokanalen årlig feirer det siste året med norsk musikk, var det flere norske kjendiser å se på den røde løperen.

Blant disse kunne man finne det sprudlende kjæresteparet Andrea Sveinsdottir (25) og Morten Dalhaug (26), som fant kjærligheten i den første norske sesongen av «Love Island» i fjor.

De kunne kort tid etter hjemkomsten fortelle at de ønsket å ta forholdet et steg videre, og i april i år kunne de to turtelduene avsløre overfor Se og Hør at de hadde kjøpt sin første leilighet sammen, bare et halvt år etter at de fant hverandre.

- Vi var på noen visninger før vi fant den rette, men nå har vi funnet drømmeleiligheten, sa Morten til Se og Hør den gang.

SAMBOERE: Det har gått et halvt år siden Andrea og Morten kunne avsløre at de skulle kjøpe leilighet sammen. Det er noe de stortrives med. Foto: Tor Lindseth
SAMBOERE: Det har gått et halvt år siden Andrea og Morten kunne avsløre at de skulle kjøpe leilighet sammen. Det er noe de stortrives med. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Trives som samboere

Nå har det gått ytterligere et halvt år siden de to kunne avsløre at de hadde tatt avgjørelsen om å bosette seg i Kristiansand. Til Se og Hør under fredagens NRJ Music Awards kunne de begge avsløre at de stortrives som samboere.

- Jeg trives veldig. Jeg savner vennene mine, men jeg elsker leiligheten vår, så det går bra, sier Andrea til Se og Hør, mens Morten legger til:

- Det er jo litt nytt for Andrea da. Jeg vant dragkampen enn så lenge, så får vi se om vi flytter tilbake til Oslo om noen år.

Tross ny bosituasjon har samboerskapet ifølge de to turtelduene gått over all forventing. Det har imidlertid vært en prøvelse å gjennomgå den mye fryktene oppussingsprosessen.

- Samboerskapet har gått overraskende bra. Nå har vi pussa opp stua uten å krangle alt for mye, så blir det kjøkkenet i løpet av vinteren, så vi får se hvordan det går. Hvis vi overlever den også, så er det et bra tegn. Det går over all forventning, sier 26-åringen.

Andrea Sveinsdottir gjester Viafree-serien Snap-rulett - og det går utover Andrea sin far. Vis mer

- Gøy å gjøre noe sammen igjen

Det var derimot ikke bare «Love Island»-paret som dukket opp på fredagens røde løper. Også tvillingparet Vita og Wanda Mashadi (27) tok turen innom for å feire musikken.

Tross at søstrene har vært svært opptatt på hver sine hold den seneste tiden, blir de begge å se i den kommende TV2-serien «Kompani Lauritzen» våren 2020, der beinhard disiplin, intense utfordringer og uforutsette prøvelser står på agendaen.

- Jeg har kjent på å være i kjelleren og jeg har allerede rukket å besvime; så jeg kan vel trygt si at jeg har vært der nede. Men det er nok ikke siste gang jeg er i kjelleren mens vi er her, og jeg er klar for å kjenne mer på det, har Vita Mashadi tidligere uttalt om deltakelsen i programmet.

JOBBE SAMMEN: Tvillingparet Vita og Wanda Mashadi har savnet å jobbe sammen, noe de syns er både gøy og utfordrende. Foto: Tor Lindseth
JOBBE SAMMEN: Tvillingparet Vita og Wanda Mashadi har savnet å jobbe sammen, noe de syns er både gøy og utfordrende. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Til Se og Hør fredag kveld kunne tvillingene avsløre at de likte godt å få jobbe sammen igjen.

- Det var gøy å gjøre noe sammen igjen, det var jo en liten stund siden vi hadde gjort noe sånt sammen. Så det var gøy, rart, utfordrende, hyggelig og alt på en gang, sånn som det alltid er med oss, sier de to søstrene.

- Burde egentlig ikke vært her

Kjæresteparet Erik Anders Sæter (22) og Isabelle Eriksen (22) gledet seg stort til kvelden. Det gjorde også realitydeltakerne Adrian Sellevoll og Henrik Elvejord Borg.

Den tidligere «Skal vi danse»-deltakeren Adrian Sellevoll jobber også som artist, og ble i forkant av festen rådet til å ikke dukke opp.

- Jeg burde egentlig ikke vært her. De spiller jo ikke låtene mine på NRJ, så jeg ble frarådet å dra hit. Men jeg tenker at jeg er venn med alle i musikkbransjen, så det har ingenting å si. Jeg tenkte bare: jeg kommer uansett, jeg liker en god fest, sier han til Se og Hør.

KLAR FOR FEST: Ulrikke Falch hadde også tatt seg turen, og var kledd i helsvart. Foto: Tor Lindseth
KLAR FOR FEST: Ulrikke Falch hadde også tatt seg turen, og var kledd i helsvart. Foto: Tor Lindseth Vis mer
PROGRAMLEDER: Marte Bratberg er programleder for morgenshowet på NRJ, og en selvskreven gjest. Foto: Tor Lindseth
PROGRAMLEDER: Marte Bratberg er programleder for morgenshowet på NRJ, og en selvskreven gjest. Foto: Tor Lindseth Vis mer
SMILTE STORT: Markus Bailey gliste fra øre til øre på den røde løperen i forkant av festen. Foto: Tor Lindseth
SMILTE STORT: Markus Bailey gliste fra øre til øre på den røde løperen i forkant av festen. Foto: Tor Lindseth Vis mer
PÅ PLASS: Artisten Andreas «Tix» Haukeland var også på plass. Foto: Tor Lindseth
PÅ PLASS: Artisten Andreas «Tix» Haukeland var også på plass. Foto: Tor Lindseth Vis mer

LES OGSÅ: - Blir sjokkert over kjærestens innrømmelser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer