Katy Perry og Orlando Bloom:

- Det går opp og ned mellom dem

Forholdet skal ha forandret seg etter graviditeten.

NY HVERDAG: Katy Perry og Orlando Bloom blir foreldre til sommeren. Her er de avbildet som gjester i bryllupet til motedesigner Misha Nonoo i Italia i 2019. Foto: Reuters/ NTB Scanpix
NY HVERDAG: Katy Perry og Orlando Bloom blir foreldre til sommeren. Her er de avbildet som gjester i bryllupet til motedesigner Misha Nonoo i Italia i 2019. Foto: Reuters/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av mars kom den hyggelige nyheten om at stjerneparet Katy Perry (35) og Orlando Bloom (43) venter sitt første barn sammen.

Dette avslørte popstjernen i sin nye musikkvideo «Never Worn White» ved å vise frem sin voksende babymage.

- La oss si det sånn, det kommer til å bli full rulle i sommer, skrev hun som tekst.

Kort tid etter, under en livesending på Instagram, åpnet hun seg ytterligere opp om graviditeten.

- Vi gleder oss og er lykkelige. Dette er antakelig det lengste jeg har holdt på en hemmelighet. Jeg liker å fortelle dere alt, men jeg visste at jeg ville dele dette med dere på den beste måten - som er gjennom musikk. For det er slik jeg snakker med dere, fortalte hun, ifølge E! News.

To dager etter at baby-hemmeligheten ble avslørt, tok også den vordende pappaen til sosiale medier og uttalte seg om den kommende familieforøkelsen.

- Babyene mine blomstrer, skrev han enkelt og greit til et bilde av forloveden med en stuttende mage - sammen med en emoji av et rødt hjerte.

View this post on Instagram

My babies blooming ❤️

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

«Mye nerver»

Perry og Bloom har hatt et noe vinglete av-og-på forhold siden 2016, og nå hevder en kilde Us Weekly har snakket med at ting ikke er helt problemfritt mellom duoen for tiden.

- Forholdet har forandret seg etter graviditeten. Det går opp og ned mellom dem akkurat nå, forteller kilden, og fortsetter:

- Katy har mye nerver rundt det å være gravid for første gang, og Orlando er stresset over å få en baby inn i livet med alt som skjer i verden.

Mens dette blir sangfuglens første barn, så har skuespilleren sønnen Flynn (9) fra ekteskapet med supermodellen Miranda Kerr (37).

«American Idol»-dommeren skal imidlertid også se frem mot sin nye tilværelse som mamma.

- Hun er overlykkelig og glad over å være gravid. Hun har alltid ønsket å bli mor, legger kilden til, ifølge nettstedet.

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

Katy Perry og Orlando Bloom ble altså kjærester for første gang i 2016, før de i 2017 gikk fra hverandre en kort periode. Året etter fant de derimot tilbake til hverandre, og siden den gang har gladnyhetene kommet nærmest som perler på en snor.

På valentinsdagen i fjor gikk «Ringenes Herre»-stjernen ned på kne og fridde, og nyheten om forlovelsen delte de begge på Instagram.

«Full bloom», skrev hun under bildet, mens han skrev «Lifetimes».

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Avslørte barnets kjønn

I fjor sommer, da paret hadde vært forlovet i fem måneder, innrømmet «Teenage Dream»- stjernen at hun ikke hadde noe hastverk med å gifte seg.

- Jeg synes vi har det bra. Vi jobber hardt for å legge et vakkert fundament før vi starter å bygge et gigantisk hus.

- Det er viktig for oss å gjøre et arbeid før vi tar fatt på det neste, virkelige store skrittet. Vi har begge vært gift før, og det er ikke det samme når man er i trettiårene, forklarte hun i et intervju med Cosmopolitan.

Perry var nemlig gift med den britiske komikeren Russell Brand (44) fra 2010 til 2012, mens Bloom som nevnt var gift med Miranda Kerr fra 2010 til 2013.

Video fra da Orlando Bloom og Justin Bieber sloss på utested. Video licensed from AlloverPress Vis mer

Til sommeren starter altså stjerneparet et nytt kapittel i livet når de blir foreldre sammen for første gang.

Tidligere denne måneden avslørte de to også barnets kjønn.

- Det er en jente, skrev 35-åringen sammen med et bilde av en smilende Bloom som har rosa glasur smurt ut i fjeset.

View this post on Instagram

💕 it’s a girl 💕

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

LES OGSÅ: Richard Gere (70) ble pappa for tredje gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer