Katy Perry og Orlando Bloom:

- Det går opp og ned mellom dem

Forholdet skal ha forandret seg etter graviditeten.

NY HVERDAG: Katy Perry og Orlando Bloom blir foreldre til sommeren. Her er de avbildet som gjester i bryllupet til motedesigner Misha Nonoo i Italia i 2019. Foto: Reuters/ NTB Scanpix
NY HVERDAG: Katy Perry og Orlando Bloom blir foreldre til sommeren. Her er de avbildet som gjester i bryllupet til motedesigner Misha Nonoo i Italia i 2019. Foto: Reuters/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av mars kom den hyggelige nyheten om at stjerneparet Katy Perry (35) og Orlando Bloom (43) venter sitt første barn sammen.

Dette avslørte popstjernen i sin nye musikkvideo «Never Worn White» ved å vise frem sin voksende babymage.

- La oss si det sånn, det kommer til å bli full rulle i sommer, skrev hun som tekst.

Kort tid etter, under en livesending på Instagram, åpnet hun seg ytterligere opp om graviditeten.

- Vi gleder oss og er lykkelige. Dette er antakelig det lengste jeg har holdt på en hemmelighet. Jeg liker å fortelle dere alt, men jeg visste at jeg ville dele dette med dere på den beste måten - som er gjennom musikk. For det er slik jeg snakker med dere, fortalte hun, ifølge E! News.

To dager etter at baby-hemmeligheten ble avslørt, tok også den vordende pappaen til sosiale medier og uttalte seg om den kommende familieforøkelsen.

- Babyene mine blomstrer, skrev han enkelt og greit til et bilde av forloveden med en stuttende mage - sammen med en emoji av et rødt hjerte.

«Mye nerver»

Perry og Bloom har hatt et noe vinglete av-og-på forhold siden 2016, og nå hevder en kilde Us Weekly har snakket med at ting ikke er helt problemfritt mellom duoen for tiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer