- Det går mange rykter

"Farmen"-paret avkrefter bryllup.

FORELSKET: Gaute Grøtta Grav falt for søte Silje Hvarnes under "Farmen"-innspillingen. Paret er fortsatt stormende forelsket.
FORELSKET: Gaute Grøtta Grav falt for søte Silje Hvarnes under "Farmen"-innspillingen. Paret er fortsatt stormende forelsket. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Gaute Grøtta Grav (29) falt pladask for søte Silje Hvarnes (28) etter "Farmen"-innspillingen i fjor høst.

Paret er fortsatt stormende forelsket, og den siste tiden har ryktene svirret om at de to skal ha giftet seg.

Det avkrefter Gaute overfor Her og Nå.

- Det går mange rykter, sier han og legger til at han ikke ønsker å kommentere privatlivet utover dette.

Paret har vært lite snakkesalig rundt forholdet, men under et besøk på "Senkveld" tidligere i år fortalte Silje hvordan hun ble kjæreste med Gaute.

- Det skal jo sies at Gaute og jeg traff hverandre mange måneder etter innspilling, helt tilfeldig en dag i desember så møtte jeg ham i Oslo, sa Silje.

- Etter møtet vi hadde i desember, trodde ingen av oss i det hele tatt at det skulle være noe mer mellom oss to. Men så traff vi hverandre i februar, og da var det pang!

Silje stakk av med en hytte til en verdi av 800 000 kroner da hun vant "Farmen", og i våres var hun og Gaute på jakt etter tomt i Synnfjell i Oppland.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: Lykken tok slutt for "Farmen"-par

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer