Iselin Guttormsen:

- Det går litt tregt

Vet ikke når hun får flyttet inn i sitt nye hjem.

FORSINKET: Iselin Guttormsen forteller at byggingen av huset hennes er blitt forsinket. Foto: Morten Eik/Se og Hør
FORSINKET: Iselin Guttormsen forteller at byggingen av huset hennes er blitt forsinket. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å bygge bolig går ikke alltid på skinner, og det er heller ikke uvanlig at en ting eller to blir forsinket i prosessen. Det har influenser og sexolog Iselin Guttormsen (35) fått erfare.

Det var i vinter at Guttormsen kunne dele gladnyheten om at hun hadde kjøpt seg et nytt hus.

«Herregud! Nå har jeg vært modig! Jeg har for alle første gang i mitt liv kjøpt min helt egne bolig. Den bygges i disse dager og jeg kan nesten ikke helt forstå hva som skjer», skrev hun på Instagram kort tid etter kjøpet.

NYSINGLE: Latteren satt løst da de to Eccentric People-profilene Iselin Guttormsen og David Eriksen ankom Gullruten sammen. Video: Rød Løper Vis mer

Vet ikke innflyttingsdato

Den nye boligen ligger i kort avstand til huset hun har delt med ekskjæresten Tom Sørensen, som det ble slutt med i fjor høst. Mens huset til Guttormsen bygges, har de delt på å bo én uke hver i huset slik at barna har et fast sted å bo.

Selv om det har fungert fint, forteller influenseren til Se og Hør at hun nå gleder seg til å komme på plass i et nytt hjem.

- Nå tror jeg det blir godt for alle parter å komme på plass i sitt eget hjem og hver sin base. Vi gleder oss veldig mye til å komme til et nytt hus, forteller hun og legger til:

- Jeg hadde jo håpet på at jeg skulle være på plass i nytt hus når jeg kom hjem fra ferie, men det er jo ferie og det betyr at veldig mange som bygger også har ferie. Så akkurat nå går det litt tregt, forteller hun og understreker at det likevel skjer mye på huset.

BRUDDET: Iselin Guttormsen kommenterer bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

- Så du vet ikke når dere flytter inn?

- Nei, har ikke fått noe dato enda. Vi skulle egentlig flytte før august, men nå håper jeg at det skjer i løpet av neste måned.

Vil ha en hotellfølelse

35-åringen deler mye av seg selv, og er ikke redd for å «bjuda på». Til Se og Hør kan hun imidlertid fortelle at stilen i det nye hjemmet blir i en litt mer rolig stil.

- Det er jo en totalt annerledes stil, og jeg er heldig som har fått en interiørdesigner som kan hjelpe meg med mye. Visjonen min er at jeg vil at det skal gi litt hotellfølelse. Slik at hver gang barna kommer hit så skal de få en følelse av å være på hotell.

HOUSETOUR: Rød Løper har snoket i skuffer og skap hos «Funkytwins». Reporter: Luna Lea. Video: Thea Hope/Rød Løper. Vis mer

Det er heller ingen hemmelighet at de to døtrene gleder seg stort til det nye huset står ferdig.

- De er veldig gira og gleder seg til de nye rommene sine. Dette skal bli en skikkelig jentebule, og den ene datteren min har allerede døpt huset for «kråkebolleslottet».

I TV 2-serien «Bloggerne» har seere fått et lite innblikk i Guttormsens familieliv hjemme. Der kunne man blant annet se at de hadde et hønsehus i hagen. Til Se og Hør kan influenseren derimot avsløre at hønene ikke vil følge med til det nye huset.

- Nei, de har det så fint der de er, men jeg stiller gjerne opp som dyrepasser. Det holder med den ene høna jeg har! ler hun.

LES OGSÅ: Annonserte dødsfall ved en feil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer