- Det går jo sakte nedover

Premiereklare Øystein Sunde merker alderen på hendene.

40-ÅRSJUBILEUM: Torsdag 23. september har Øystein Sunde premiere på sitt nye show «Men da må du ha», som markerer hans 40-årsjubileum som artist.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
40-ÅRSJUBILEUM: Torsdag 23. september har Øystein Sunde premiere på sitt nye show «Men da må du ha», som markerer hans 40-årsjubileum som artist. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Øystein Sunde snakker om karrieren, det å bli eldre og kvinnefans nederst i saken!

SEHER.NO:  Torsdag 23. september har artist og Gitarkameratene-stjerne Øystein Sunde (63) premiere på sin nye forestilling «Men da må du ha» på Dizzie showteater i Oslo.

Forestillingen markerer Sundes 40-årsjubileum som artist, og vil da være et show preget av gode gamle slagere og nytt materiale.

- Det er et slags jubileumsshow, så det er en blanding av gamle sanger og nye ting. Jeg pleier egentlig ikke se meg sånn tilbake til daglig, men plutselig gikk det opp for meg at det faktisk var 40 år siden «Jaktprat» ble gitt ut, sier Sunde til Seher.no.

Vi fikk snakke med den folkekjære artisten under en av øvelsene til showet mandag, og Sunde innrømmet da at han føler seg veldig priviligert som fortsatt får opptre for fullsatte saler i en alder av 63.

- Jeg føler meg ganske priviligert, som etter 40 år fortsatt kan stå på scenen i hovedstaden og spille en hel høst, forteller han.

Men selv om han fortsatt holder koken, innrømmer Sunde at han har begynt å merke alderen på kroppen. 

- Det går jo sakte nedover selvfølgelig, med alle mennesker. «Du dør så sakte at du tror du lever» har en poet sagt en gang, og det er noe med det. Og det er klart at jeg kjenner det i hendene mine. At de har spilt gitar i 50 av de 40 årene jeg har holdt på på scenen. Så det blir slitt etterhvert, sier han.

Sunde har turnert med Gitarkamerat-kollegene Jan Eggum, Lillebjørn Nilsen og Halvdan Sivertsen i hele vår, og stjernen håper at det blir mer samarbeid med gutta i tiden fremover.

Men akkurat hvor lenge han har tenkt å holde på, er 63-åringen litt mer usikker på.

- Haha, ja, hva er klokka nå da? Det blir hvertfall til tolv. Nei, hvem kan si noe om fremtiden?, humrer han.
 
Øystein Sundes nye forestilling «Men da må du ha» har premiere på Dizzie showteater torsdag 23. september!

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Slår tilbake med plate

Øystein Sunde snakker om karrieren, det å bli eldre og kvinnefans nedenfor:


[obj:media:8980]