BRUDD: TV 2-sportsanker Julie Strømsvåg fikk brudd i ryggen etter en arbeidsulykke i fjor sommer.  Foto: TV 2
BRUDD: TV 2-sportsanker Julie Strømsvåg fikk brudd i ryggen etter en arbeidsulykke i fjor sommer. Foto: TV 2Vis mer

- Det går ikke så bra som jeg hadde håpet

Nå må sportsanker Julie Strømsvåg rygg-opereres igjen.

SEHER.NO:  Det var i fjor sommer at TV 2s sportsanker Julie Strømsvåg (28) fikk brudd i ryggvirvelen etter en alvorlig arbeidsulykke.

Strømsvåg, som ledet magasinet «FotballXtra» på søndager, skulle spille inn promofilmen «Jeg gir alt for jobben» da uhellet inntraff.

28-åringen hang opp ned i luften i forbindelse med innspillingen og falt da halvannen meter rett ned på ryggen. På Haukeland sykehus kunne de konstatere at programlederen hadde fått brudd i ryggen.

Ulykken førte til at 28-åringen ble sykmeldt, men rett etter nyttår dukket hun opp på tv igjen. Og i et ferskt intervju med Dagbladet avslører hun at det har vært en tøff tid, og at hun må gjennom flere operasjoner til høsten.

- Det har vært en tøff tid, og naturligvis er det surt. Nå jobber jeg 25 prosent av full stilling. Jeg kjenner smerter, men prøver å holde dem i sjakk med hjelp av trening og fysioterapi. Jeg kommer til å gå gjennom en ny operasjon i september. Håpet er å bli endra bedre etter dette, sier hun til avisen.

Til sommeren skal Strømsvåg, sammen med Carsten Skjelbreid, lede studiosendingene under fotball-VM i Sør-Afrika, og 28-åringen forteller at hun har fått enorm støtte fra kollegene etter uhellet i fjor.

- De har vært fantastiske, og er ikke bare opptatt av fotball, smiler hun.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Skadet for livet