- Det går ikke så bra med Susan akkurat nå

Susan Boyles bror åpner seg opp om alle problemene.

BLE MOBBET: Susan Boyle har tidligere innrømmet at hun ble mobbet i barndommen, og at hun fremdeles sliter med arrene. Foto: All Over Press
BLE MOBBET: Susan Boyle har tidligere innrømmet at hun ble mobbet i barndommen, og at hun fremdeles sliter med arrene. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Susan Boyle (48) ble verdenskjent da hun i fjor kom på andreplass i "Britain's Got Talent", men livet som kjendis har ikke bare vært en positiv opplevelse for artisten.

Selv om hun har lagt verden for sine føtter, betyr det ingenting for 48-åringen akkurat nå. Ifølge Susans bror, Gerry, er artisten nemlig forferdelig ensom, og frykter hun aldri vil finne kjærligheten.

- Susan har lagt verden for sine føtter i forhold til kjendisstatus og penger, men på dette tidspunktet betyr det ingenting. Absolutt ingenting. Den ene tingen hun ønsker seg mer enn alt annet er kjærlighet. Hvem gjør vel ikke det? Susan har inntrykk av at alle synes hun er et slags misfoster på grunn av hvordan hun framstår på scenen, og at det er grunnen til at menn ikke er interessert, sier han til Daily Mail.

Stjernen har tidligere snakket åpent om at hun lider av sterke humørsvingninger, og nå forteller broren at hun er utslitt.

- For å være ærlig, så går det ikke så bra med Susan akkurat nå. Hun er fullstendig utslitt etter å ha reist sammenhengende og promotert albumet sitt rundt om i verden.

I forrige uke kom nyheten om at Susan skal ha kollapset på en flyplass i England, og i januar fikk stjernen seg et sjokk da hun oppdaget at en ukjent mann hadde tatt seg inn i hjemmet hennes.

- Det å komme hjem brukte å være en befrielse for henne, men nå føles hjemmet mer som en fengselscelle. Etter at hun opplevde inntrengeren i forrige måned, klarer hun ikke å sove selv om hun har vakter utenfor hele døgnet, forteller broren til Daily Mail.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hva er galt med å kalle henne tilbakestående?