Finn Schjøll:

- Det går ikke an!

Tar prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett i forsvar.

UT MOT KRITIKKEN: Finn Schjøll har sett seg lei av kritikken rundt prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett. Foto: Morten Eik / Se og Hør
UT MOT KRITIKKEN: Finn Schjøll har sett seg lei av kritikken rundt prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Som en del av den norske kongefamilien og med sin kongelige tittel har prinsesse Märtha Louise (51) alltid vært av interesse for pressen både i Norge og i utlandet.

Interessen ble intet mindre da hun ble sammen med Durek Verrett (48), som hun har vært forlovet med i over ett år. De har lenge fått kritikk slengt på hver sin kant, men også som par.

Det er noe TV-personlighet Finn Schjøll (75) snakker om i et lengre intervju med ukebladet Hjemmet. På snakk om nettopp kritikk tar han paret som et eksempel.

- Og så tåler jeg ikke at folk kritiserer andre. Se på prinsesse Märtha og Durek.

Videre forklarer 75-åringen at han nylig var nødt til å slette et innlegg om paret på Instagram, fordi folk skrev så mye stygt i kommentarfeltet.

- Det går ikke an! Man må da oppføre seg!, forteller han, og nevner Märtha like etterpå:

- Hun som har fått kritikk hele livet. Da hun var 16 år gammel, eller kanskje hun var konfirmant, ble hun slaktet for kjolevalget sitt. Sånt gjør man ikke mot en ung og usikker jente! Nei, ærlig talt.

På spørsmål om Schjøll skjønner at noen er kritiske til mye av det prinsessens forlovede står for, svarer han:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer