Jørgine Massa Vasstrand:

-Det går ikke alltid opp

Letter på sløret om travle dager.

ÅPNER OPP: Jørgine Massa Vasstrand innrømmer at hverdagen ikke alltid går opp i opp. Foto: TV 2
ÅPNER OPP: Jørgine Massa Vasstrand innrømmer at hverdagen ikke alltid går opp i opp. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Reality Awards-aktuelle «Skal vi Danse» er tilbake i ny drakt denne sesongen, og i år er det hele tretten deltakere som skal svinge seg på dansegulvet når lørdagskosen inntas.

Ikke bare er deltakerantallet forhøyet, men årets deltakere og dansere er de som har deltatt og kommet langt i tidligere sesonger, deriblant influenseren og treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand (33).

Selv om Vasstrand går en travel høst i møte med både lansering av ny sesong av TV 2-programmet «FunkyFam», «Norges Tøffeste», samt en familiehverdag med fire barn, var det ikke aktuelt å la sjansen om å delta på nytt gå forbi henne.

FAMILIEVENN: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun hadde et spesielt ønske da de ringte og ville ha henne med på «Skal vi danse all stars» denne høsten. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Skulle aldri delta igjen

- Det er nok en del som blir overrasket over at jeg er med, men jeg hadde lyst til å være med igjen. Da jeg fikk spørsmålet om å delta i «Skal vi danse: all stars» -sesongen var den umiddelbare tanken at det skulle jeg, forteller Vasstrand overfor Se og Hørs Reality Awards.

Vasstrand, som måtte ta til takke med andreplassen i 2019, legger ikke skjul på at hun gleder seg stort til å svinge seg på parketten for andre gang.

- Det er all stars sesong nå, kanskje aldri igjen. Det var en mulighet jeg føler jeg ikke får igjen, fortsetter Vasstrand.

FØDSEL: I den nyeste sesongen av «Funkyfam» får seerne være med når Jørgine Massa Vasstrand føder sitt fjerde barn. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea/TV 2. Vis mer

TV-profilen legger også til at hun ikke hadde vært så interessert i å se det fra sofakroken og ha i bakhodet at hun kunne vært en av deltakerne.

- Jeg hadde tenkt: «faen». Jeg gleder meg til å danse, til å pynte meg, til å konkurrere og til å jobbe mot noe som er så super konkret og målbart. Det er jo en drømmemulighet for folk som synes det er gøy å konkurrere, innrømmer Vasstrand.

KJENDISMANAGER: David Eriksen jubler over at Iselin Guttormsen, som er i stallen hans, skal være med i høstens «Skal vi danse». Men hun var ikke den eneste som ble spurt. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Ikke de beste forberedelsene

Selv om den folkekjære influenseren er gjennomtrent til fingerspissene, legger hun ikke skjul på at hun kanskje ikke har ladet opp til denne sesongen slik hun hadde sett for seg.

- Jeg har ikke hatt de beste forberedelsene. Jeg fødte for et halvt år siden og har ammet, men jeg tåler mye trening og vet at jeg må legge inn mye innsats for å hevde meg, forteller Vasstrand til Reality Awards.

PÅ SKJERMEN IGJEN: Det er premiere på fjerde sesong av «Funkyfam» på TV 2 PLAY, og vi har tatt en prat med Morten Sundli og Jørgine Massa Vasstrand om litt av det vi får møte på denne sesongen. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

Selv om treningsinfluenseren tilsynelatende gjør en god jobb med å sjonglere en travel arbeidshverdag og småbarnsliv, innrømmer Vasstrand at det ikke alltid går opp.

- Det går ikke alltid opp. Vi glemmer fotballtreninger, det er mye som er på halv åtte, men det funker i perioder. Så lenge barna synes det er gøy at jeg er med, og er innforstått med at det blir innmari kaotisk fremover, får det bare gå.

Mange misforståelser

Vasstrand mener også at det er mange som tenker at når man har deltatt i TV 2-programmet kan man danse. Dette mener hun derimot ikke er sannheten.

- Det er ikke helt riktig. Det er ikke som å lære seg å sykle og man må lære alt på nytt, men jeg er svært fornøyd med Santino. Han er en skikkelig godgutt og jeg føler jeg er i trygge hender, sier Vasstrand.

SUPERDUELL: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Alexander Hetland sto for en av tidenes «Skal vi danse»-dueller i 2019. Da gikk Alexander seirende ut av duellen. Til høsten kan Jørgine få sin revansj. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Selv om årets deltakere bugner over av tidligere første og andreplasser i konkurransen tror Vasstrand det er ganske åpent om hvem som kommer til å komme seirende ut av sesongen.

- Jeg tror det er mange som kan ta den seieren. I år tror jeg det er mye som gjør at man plutselig bare vinner. Folk er flinke og det er vanskelig å velge. Det er mange man vil stemme på og alt kan skje på et vis, så det er en nervepirrende sesong, innrømmer hun.

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media .

TILBAKEBLIKK: Om kort tid starter en ny sesong av «Skal vi danse». Nytt for sesongen er at det er tidligere deltakere som kommer tilbake for å konkurrere. Vi har tatt et tilbakeblikk på hvordan deltakerne gjorde det sist de var med. VIDEO: TV 2/Rød Løper. Reporter: Nora Skavhaug Vis mer

LES OGSÅ: Ganske intenst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer