Jørgine Massa Vasstrand:

-Det går ikke alltid opp

Letter på sløret om travle dager.

ÅPNER OPP: Jørgine Massa Vasstrand innrømmer at hverdagen ikke alltid går opp i opp. Foto: TV 2
ÅPNER OPP: Jørgine Massa Vasstrand innrømmer at hverdagen ikke alltid går opp i opp. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Reality Awards-aktuelle «Skal vi Danse» er tilbake i ny drakt denne sesongen, og i år er det hele tretten deltakere som skal svinge seg på dansegulvet når lørdagskosen inntas.

Ikke bare er deltakerantallet forhøyet, men årets deltakere og dansere er de som har deltatt og kommet langt i tidligere sesonger, deriblant influenseren og treningsprofilen Jørgine Massa Vasstrand (33).

Selv om Vasstrand går en travel høst i møte med både lansering av ny sesong av TV 2-programmet «FunkyFam», «Norges Tøffeste», samt en familiehverdag med fire barn, var det ikke aktuelt å la sjansen om å delta på nytt gå forbi henne.

Skulle aldri delta igjen

- Det er nok en del som blir overrasket over at jeg er med, men jeg hadde lyst til å være med igjen. Da jeg fikk spørsmålet om å delta i «Skal vi danse: all stars» -sesongen var den umiddelbare tanken at det skulle jeg, forteller Vasstrand overfor Se og Hørs Reality Awards.

Vasstrand, som måtte ta til takke med andreplassen i 2019, legger ikke skjul på at hun gleder seg stort til å svinge seg på parketten for andre gang.

- Det er all stars sesong nå, kanskje aldri igjen. Det var en mulighet jeg føler jeg ikke får igjen, fortsetter Vasstrand.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.