- Det går fint etter bruddet

Christopher Mørch Husby ser positivt på fremtiden etter bruddet med ektemannen Jan Thomas.

SEOGHØR.NO: Til høsten er det duket for den ellevte runden med «Skal vi danse», og på parketten i år får vi blant annet se tidligere «hallo-dame» Gunvor Hals (62), «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland (29) og stylist Christopher Mørch Husby (26) svinge seg.

Sistnevtes «Skal vi danse»-debut skjer seks år etter at hans tidligere ektemann Jan Thomas (48) var deltaker.

- Hva tenker du om å gå i fotsporene til eksmannen din?

- Det blir sikkert veldig bra! Endelig er det noe jeg selv har bestemt meg for å være med på. Jeg har jo ingen danseerfaring, så dét er jo grunnen til at dette blir så spennende, sier han til Seoghør.no.

I mars ble det kjent av paret valgte å gå hver til sitt, men Christopher forklaret at han har kommet fint ut av det. 

- Hvordan går det med deg etter bruddet?

- Det går helt fint asså. Det viktigste er at jeg har det bra og ikke tenker på alt som har skjedd, sier han.

GIKK FRA HVERANDRE: I mars ble det kjent at stylistparet Jan Thomas og ektemannen Christopher Mørch Husby skilles etter seks års ekteskap. Foto: Espen Solli
GIKK FRA HVERANDRE: I mars ble det kjent at stylistparet Jan Thomas og ektemannen Christopher Mørch Husby skilles etter seks års ekteskap. Foto: Espen Solli Vis mer

Har fått tips av Jan Thomas

Mørch Husby avslører at han har fått dansetips av eksmannen, og gleder seg nå til å fokusere på dansingen:

- Ja, bare positive tilbakemeldinger. Jeg tror det kommer til å gå veldig bra, jeg. Det viktigste er at jeg har det bra, og jeg har det veldig, veldig fint om dagen. Det er det jeg skal fokusere på, og ikke ting som har skjedd.

- Du og Jan Thomas jobber fremdeles sammen, og har et profesjonelt forhold?

- Ja, vi jobber sammen, og jeg har fortsatt å gjøre alt det jeg gjør - som er så utrolig mye, og veldig vanskelig å slippe tak i. Nå er det «Skal vi danse» i tillegg til alt annet, men det skal bli spennende. Det er gøy med litt press!

DEN GANG DA: I 2009 var det Christopher som så på sin daværende ektemann på «Skal vi danse»-parketten. I år er det 26-åringens tur til å ta en svingom på riksdekkende TV. Foto: Tor Lindseth
DEN GANG DA: I 2009 var det Christopher som så på sin daværende ektemann på «Skal vi danse»-parketten. I år er det 26-åringens tur til å ta en svingom på riksdekkende TV. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Ikke redd for å bli utbrent

26-åringen forteller videre til Seoghør.no at han ikke er redd for å bli utbrent, til tross for at han har mange baller i lufta samtidig:

- Nei, akkurat stress og at det er mye som skjer, det er noe jeg takler veldig bra. Det er noe som gir meg veldig mye energi, men man får stoppe før det er for sent, selvfølgelig, men jeg tror det kommer til å gå kjempebra.

I år som i fjor er det Katrine Moholt (41) og Didrik Solli-Tangen (28) som skal lose oss gjennom årets «Skal vi danse»-sending.

LES OGSÅ: - Svært ødeleggende for ryktet mitt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.