Sophie Elise Isachsen:

- Det går dårligere enn jeg trodde

Oppladningen til «Skal vi danse» har vært mer psykisk krevende enn Sophie Elise Isachsen hadde sett for seg.

MANGE TRENINGSTIMER: Sophie Elise Isachsen har øvd på dansetrinn i flere timer hver eneste dag i flere uker. Her med dansepartner Benjamin Jayakoddy fredag ettermiddag. Foto: TV 2
MANGE TRENINGSTIMER: Sophie Elise Isachsen har øvd på dansetrinn i flere timer hver eneste dag i flere uker. Her med dansepartner Benjamin Jayakoddy fredag ettermiddag. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg sparker meg selv i beinet hele tiden, noe som har resultert i en liten kul på innsiden av kneet. Det er vondt, men egentlig er jeg litt stolt av det, også. Jeg har jo aldri noen skader, så dette er badass, forteller Sophie Elise Isachsen (23) til Se og Hør.

Mange ukers intensiv dansetrening krever åpenbart sitt. Lørdag kveld får riktignok den første av forhåpentligvis flere treningsetapper sin ende, når toppbloggeren, sammen med elleve andre kjendiser, står klar på parketten i «Skal vi danse».

Smerter i kneet til tross, nå er det ingen vei tilbake. Selv har Isachsen lagt flere strategier for å holde de verste nervene unna.

DANSEKLAR: Toppblogger Sophie Elise Isachsen står klar på tv-parketten om få timer. Foto: Morten Eik / Se og Hør
DANSEKLAR: Toppblogger Sophie Elise Isachsen står klar på tv-parketten om få timer. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Vil ikke stresse

- Jeg prøver å fokusere på meg selv, og ikke så mye på alle de andre. Jeg begynner bare å stresse hvis jeg skal sammenlikne meg med det andre gjør, konstaterer hun.

Se og Hør møtte nordlendingen på TV 2s høstlansering i Bergen forrige uke, der hun var til stede sammen med resten av den tv-klare dansegjengen.

Isachsen har definitivt nok å gjøre om dagen. Ved siden av å sette av daglige timer til trening, er hun snart klar med sin andre bok, som etter planen skal slippes i oktober. Privat har hun nylig solgt leiligheten sin til fordel for et rekkehus med kjæresten, der det også er nok å holde fingrene i.

- Vi har begynt å innrede nå. Eller, det er jeg som bestemmer hvordan det skal se ut, Kasper (kjæresten) stoler på at jeg har god smak. Det blir «girly», forteller hun.

Saken fortsetter under.

FEM KJAPPE: Høyaktuelle Sophie Elise forteller deg noen funfacts du kanskje ikke visste fra før. Video/reporter: Ruben Pedersen / Klipp: Frida Andersen Vis mer

- Psykisk krevende

- Hvordan får du tid til alt?

- Det går overraskende bra. Selv om jeg blir sliten av all treningen, gir det meg samtidig mye energi. Jeg har mindre tid, men jobber bedre, sier Isachsen.

I kveld står altså «Skal vi danse»-premiere på programmet, der 23-åringen skal gjennom dansestilen jive med dansepartner Benjamin Jayakoddy.

- Benjamin er fantastisk, og vi har fått veldig god kjemi. Han er både smart, flink og rolig - og en jeg kan snakke med. Det er viktig når man skal henge så mye sammen som vi gjør. Han er både dansepartner og en venn, sier 23-åringen.

Hva gjelder egne danseferdigheter er hun heller selvkritisk.

GOD TONE: Sophie Elise Isachsen sammen med «Skal vi danse»-kollega Dorthe Skappel i Bergen forrige uke. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GOD TONE: Sophie Elise Isachsen sammen med «Skal vi danse»-kollega Dorthe Skappel i Bergen forrige uke. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Det går egentlig dårligere enn jeg trodde, og generelt er det mye mer psykisk krevende å lære seg dans enn jeg var klar over. Man blir sur på seg selv når man ikke får til ting, og det er grense for hvor god jeg kan bli.

Ikke mer voksen

Toppbloggeren er som nevnt i full gang med å renovere sitt nye hjem, som etter planen skal stå klart i november. Da Se og Hør møtte henne under «Skal vi danse»-lanseringen tidligere denne måneden, påpekte hun at rekkehuskjøpet ikke gjør at hun føler seg mer voksen.

- Nei, dette er Ikke noe prosjekt «bli voksen», jeg er fortsatt ung og jeg gjør fortsatt mange «fucka» ting. Jeg føler absolutt at jeg fortsatt lever skikkelig. Når det gjelder utseende har jeg vel bare fått bedre smak, fortalte hun, og la til:

- Men jeg er jo 23 år, så da bør det ikke komme som et sjokk på noen at jeg begynner å bli voksen. Tiden går jo.

LES OGSÅ: Derfor har Sophie Elise null kroner i inntekt

ÅRETS DELTAKERE: Disse tolv kjendisene skal svinge seg på parketten til høsten. Bakerst f.v.: Jan Gunnar Solli, Aune Sand, Marianne Krogness, Frank Løke, Morten Hegseth, Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde. Foran fra venstre: Einar Nilsson, Amalie Snøløs, Sophie Elise Isachsen, Dorthe Skappel og Thea Næss. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer