- Det fristet ikke å leve

Per Ståle Lønning var så langt nede at han forsøkte å ta sitt eget liv.

LANGT NEDE: Tidligere programleder Per Ståle Lønning prøvde i en tøff periode å ta sitt eget liv.  Foto: Se og Hør
LANGT NEDE: Tidligere programleder Per Ståle Lønning prøvde i en tøff periode å ta sitt eget liv. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Per Ståle Lønning (62) var lenge en av de mest populære og best betalte programledere på TV. Men ikke alt var en dans på roser. I et nytt intervju med Trude Teige i hennes nye portrettserie «Trude» på TV2 forteller Lønning at han for fire år siden var så langt nede at han forsøkte å ta sitt eget liv.

- Det var ikke overlagt, det var ikke noe jeg hadde tenkt over. Men akkurat da; det skjedde veldig mye – eller veldig lite. (...) Ja, det fristet ikke å leve, rett og slett, sier han i programmet ifølge VG.


Ting hadde hopet seg opp for den folkekjære TV-kjendisen som slet med et samlivbrudd og jobbuengiheter. 62-åringen er glad for at selvmordsforsøket ikke lykkes. Han våknet på sykehuset og gikk senere i terapi en gang i uken.

Da han senere fant kjærligheten med Anne Lise (53) begynte et nytt og bedre kapittel i livet hans.

- Det var da det snudde. Jeg lever i en helt ny verden, som jeg ikke trodde var mulig for en gammel mann.
   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Arbeidsledig og full av angst  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer