Justin Bieber og Hailey Baldwin utsetter bryllupsseremonien:

- Det førte til panikk hos stjerneparet

Superparet skal ha mistet hodet da flere gjester meldte avbud.

UTSETTER: Ekteparet Justin Bieber og Hailey Baldwin utsetter sitt andre bryllup nok en gang, ifølge TMZ. Foto: NTB scanpix
UTSETTER: Ekteparet Justin Bieber og Hailey Baldwin utsetter sitt andre bryllup nok en gang, ifølge TMZ. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter utallige spekulasjoner bekreftet stjerneparet Justin Bieber (24) og Hailey Baldwin (22) ekteskapsinngåelsen i et innlegg på Instagram i anledning feiringen av Thanksgiving i fjor.

Men med et bryllup hører det jo også med en storslagen bryllupsseremoni og ikke minst en fest, og det er nettopp det stjerneparet har problemer med å finne en passende dato til.

Det første «hemmelige» bryllupet var ikke kristent, og det er det som visstnok er årsaken til at stjerneparet ønsker å gifte seg enda en gang.

KRISTENT BRYLLUP: Stjerneparet Hailey og Justin skal ha enda et bryllup, men denne gangen skal det være kristent. Foto: NTB scanpix
KRISTENT BRYLLUP: Stjerneparet Hailey og Justin skal ha enda et bryllup, men denne gangen skal det være kristent. Foto: NTB scanpix Vis mer

Familie kunne ikke komme

Ifølge Page Six var parets andre bryllupsseremoni rett rundt hjørnet, nærmere bestemt i slutten av februar. Nettstedet skrev videre at Hailey og Justin er i full gang med planlegging av den storslåtte feiringen.

Ifølge nettstedet er stylingen av det hemmelige bryllupslokalet snart bestemt, og danserne som skal opptre på festen er i full gang med å øve. Videre skrev nettstedet at Biebers personlige DJ, Tay James, skal styre musikken den magiske kvelden.

Dette ser derimot ut til å ikke stemme, da Justin og Hailey angivelig har bestemt seg for å utsette sin andre bryllupsseremoni nok en gang, ifølge TMZ.

Grunnen til usettelsen skal være at noen av de nærmeste familiemedlemmene ikke har anledning til å komme.

MÅ FINNE NY DATO: Justin og Hailey så seg nødt til å utsette det andre bryllupet nok en gang, etter at flere familiemedlemmer ikke hadde anledning til å komme. Foto: NTB scanpix
MÅ FINNE NY DATO: Justin og Hailey så seg nødt til å utsette det andre bryllupet nok en gang, etter at flere familiemedlemmer ikke hadde anledning til å komme. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bryllup utenlands?

Stjerneparet skal opprinnelig ha ønsket å markere begivenheten i månedsskiftet februar/mars, ettersom Justin fyller 25 år fredag 1. mars.

I ettertid har det altså vist seg at enkelte familiemedlemmer ikke hadde mulighet til å reise til Los Angeles den helgen. Dette skal ha ført til panikk hos stjerneparet, som nå prøver å finne en ny dato.

Ifølge TMZ har de blitt fortalt av kilder at Justin og Haileys kristne bryllup ikke vil skje med det første. De to turtelduene vil gjerne planlegge bryllypet ned til hver minste detalj, og gi gjestene beskjed ganske lang tid i forveien.

Paret skal også vurdere å flytte bryllupsseremonien til et sted i utlandet. Dette for å kunne minske gjestelisten - som angivelig er på 300 mennesker.

Justin Bieber på Norgesbesøk. Tar over Senkveld-showet han selv er gjest i. Vis mer

Hustrøbbel

Det har snart gått tre måneder siden Justin og Hailey giftet seg i all hemmelighet. I tiden etter har paret smått begynt å bygge sitt eget rede - hvor de blant annet har utvidet sin lille familie ved å skaffe seg en hund.

Å skape sitt eget hjem har derimot vist seg utfordrende for ekteparet. Nå kaster nemlig en kompleks bosituasjon mørke skygger over hvetebrødsdagene.

Ifølge TMZ inngikk Justin Bieber en leiekontrakt for et hus i San Fernando Valley i oktober. Til den nette sum av 100 000 dollar i måneden - noe som tilsvarer cirka 850 000 norske kroner - fikk paret tilgang på en praktvilla med blant annet fire soverom og syv baderom.

PÅ BOLIGJAKT: Hailey og Justin Bieber er blitt observert på en rekke private visninger den siste tiden. Her er de og kikker på en bolig i nabolaget Encino i Los Angeles for en uke siden. Foto: NTB Scanpix
PÅ BOLIGJAKT: Hailey og Justin Bieber er blitt observert på en rekke private visninger den siste tiden. Her er de og kikker på en bolig i nabolaget Encino i Los Angeles for en uke siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Idyllen slo derimot raskt sprekker. Både klimaanlegget og bassengvarmeren kapitulerte etter kort tid, før ekteparet også opplevde at et av rørene i boligen sprakk.

Dette forårsaket en vannlekkasje, noe som igjen fikk begeret til å renne over for Hailey og Justin.

Ifølge nettstedet har ekteparet flyttet ut fra San Fernando Valley-huset, og bor nå på eksklusive Beverly Hills Hotel i Los Angeles. Der blir de værende inntil videre, skriver nettstedet, som også opplyser at paret er på leting etter et hus de nå kan kjøpe sammen.

UKVEMSORD: Justin Bieber er i Australie på turné. Da en australsk reporter spurte om han kunne si hei til fansen, fikk han ikke akkurat et vennlig svar tilbake. Video: Seven Network via CNN Vis mer

Graviditetsrykter

I desember blusset det opp rykter om at Hailey og Justin tok forholdet til et nytt steg. Ifølge Mirror begynte graviditetsryktene å svirre etter at Hailey delte et bilde på Instagram.

Innlegget den vakre modellen delte var et barndomsbilde av seg selv sammen med moren, Kennya Baldwin.

RYKTEFLOM: Fansen reagerte da Hailey delte dette barndomsbildet på Instagram. Foto: Skjermdump
RYKTEFLOM: Fansen reagerte da Hailey delte dette barndomsbildet på Instagram. Foto: Skjermdump Vis mer

«Hei, lille meg», skrev hun til bildet.

Haileys mor har en tendens til å holde seg unna rampelyset, og det er ikke ofte man får se bilder av henne i sosiale medier. Under bildet har det haglet inn med kommentarer av fansen - som mener at bildet er et hint om en mulig graviditet.

«Hailey, babyen din med Justin kommer til å bli det nydeligste barnet i verden», kommenterte en av følgerne.

«Hallo alle sammen, hun er gravid», kommenterte en annen.

«Kan nesten ikke vente med å se din og Justins baby», skrev en tredje.

Verken Justin eller Hailey har uttalt seg om spekulasjonene - verken rundt bryllupsplanene eller en potensiell graviditet.

Vis mer

LES OGSÅ: - De tåler ikke trynet på hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer