- Det første jeg skal gjøre er å løfte puppene

Den Oscar-nominerte filmstjernen har planene klare dersom hun vinner søndag.

VIL STRAMME OPP PUPPENE: Octavia Spencer sier til bladet Parade at hun vil løfte puppene hvis hun vinner Oscar for sin birolle i «The Help». Foto: All Over Press
VIL STRAMME OPP PUPPENE: Octavia Spencer sier til bladet Parade at hun vil løfte puppene hvis hun vinner Oscar for sin birolle i «The Help». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rollen som opprørsk hushjelp i filmen «The Help» har gjort Octavia Spencer til en av favorittene til å vinne Oscar i klassen «beste kvinnelige hovedrolle» under søndagens prisutdeling.

Til bladet Parade sier Octavia at hun allerde har tenkt på hvordan hun skal feire, dersom hun skulle få den ettertraktede statuetten: Med en tur til den plastiske kirurgen!

- Det første jeg vil gjøre er å løfte puppene. Etter å ha gått inn i 40-årene har jeg bestemt meg for at jeg vil ha tilbake puppene jeg hadde da jeg var 17, sier hun til bladet Parade.

Tidligere har Spencer vunnet blant annet Golden Globe og BAFTA-pris for sin rolle i «The Help».

Spencer sier hun synes det er en rar opplevelse å bli tildelt priser.

- Jeg er sjokkert. Det gjør deg veldig ydmyk at folk har lagt merke til innsatsen min.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Oscar-vinner skiller seg etter 15 år.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer