KJEKK: Audun Dromnes Sørseth dro rett på spahelg med to jenter etter han røk ut av realitykonkurransen.  Foto: Thomas Horni / Se og Hør
KJEKK: Audun Dromnes Sørseth dro rett på spahelg med to jenter etter han røk ut av realitykonkurransen. Foto: Thomas Horni / Se og HørVis mer

- Det første jeg gjorde var å dra på spa med to jenter

Audun deppet ikke lenge etter at han røk ut av «Paradise Hotel» på overraskende vis.

SEOGHØR.NO: I torsdagens «Paradise Hotel»-parseremoni tar Linn Nowik Møklebust et overraskende valg, og sender en av favorittene i årets sesong, Audun Dromnes Sørseth (22), hjem.

Averøy-mannen som tidligere har gjort seg bemerket som en livsnyter og også i fjor var med i serien, har ikke lagt skjul på at han var svært bestemt på å vinne årets sesong.

Likevel valgte han ikke å sitte hjemme og deppe etter at han kom tilbake til Norge fra innspillingen i Mexico.

Til Seoghør.no forteller han at det første han gjorde da han kom ut av hotellet, var å dra på intim spahelg med jenter.

KJEDET SEG: Audun syntes ikke det var nevneverdig spennende å være med på parseremonien han selv røk ut av.  Foto: TV 3
KJEDET SEG: Audun syntes ikke det var nevneverdig spennende å være med på parseremonien han selv røk ut av. Foto: TV 3 Vis mer

- Det første jeg gjorde var å reise til Trondheim på 2-dagers spa på Britania Hotell. Norges beste spa etter min mening. Jeg tilbragte helgen med to jenter, sier Audun.22-åringen avviser imidlertid at det er snakk om noen ny kjæreste.

- Det er noen nye venninner av meg. Og det er absolutt ingen fra «Paradise Hotel». Slike damer dater jeg ikke, sier deltakeren.

Men selv om dette var kjekkasens andre runde i realityprogrammet, er han ikke bitter over å ha røket ut rett før finalen. 

- Det gjør meg ingenting. Jeg visste helt fra når Christian Fredrik kom inn igjen at det var min tur. Jeg hadde ingen kontakt med Linn som var den eneste muligheten, og visste helt fra onsdag av at Lorden måtte sjekke ut, sa han til Seoghør.no

I programmet sa Audun at han og hans tidligere partner, Isabel Shirog Raad, skulle være intime så fort de kom hjem.

Dette ble ikke noe av, forteller han til Seoghør.no.

- Jeg har ikke snakket med Isabel siden hun røk ut av «Paradise Hotel.

Lever i luksus

STORKAR: Audun lever for champagne og spahelger.  Foto: Thomas Horni / Se og Hør
STORKAR: Audun lever for champagne og spahelger. Foto: Thomas Horni / Se og Hør Vis mer

Dromnes Sørseth har tidligere avslørt at han en gang brukte omkring 40.000 kroner på én kveld på byen.
- Det meste jeg har brukt på én kveld på byen er nok et sted mellom 30.000 og 40.000 kroner. Det var nok en 17. mai. Da blir det mye champagne, og som lord skal jeg selvfølgelig ha den dyreste. Man må jo sette standarden, fortalte han.

Foreløpig har han ingen planer om å endre på den fuktige nasjonaldagsfeiringen.

- Det blir noen «champis-runder», der vi kjøper 5-6 flasker hver. Så sitter det noen pene jenter der, som også skal få litt. Det pleier å ende i flatfyll, fortalte han.

Se hele episoder av «Paradise Hotel» på Se.no.

Programmet vises på TV3 klokken 22.30.

LES OGSÅ: Her bryter Tora ut i latter av Paradise-spøk

LES OGSÅ: Mistet bestevennen i bilulykke

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.