- Det første jeg gjorde var å dra på spa med to jenter

Audun deppet ikke lenge etter at han røk ut av «Paradise Hotel» på overraskende vis.

KJEKK: Audun Dromnes Sørseth dro rett på spahelg med to jenter etter han røk ut av realitykonkurransen.  Foto: Thomas Horni / Se og Hør
KJEKK: Audun Dromnes Sørseth dro rett på spahelg med to jenter etter han røk ut av realitykonkurransen. Foto: Thomas Horni / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I torsdagens «Paradise Hotel»-parseremoni tar Linn Nowik Møklebust et overraskende valg, og sender en av favorittene i årets sesong, Audun Dromnes Sørseth (22), hjem.

Averøy-mannen som tidligere har gjort seg bemerket som en livsnyter og også i fjor var med i serien, har ikke lagt skjul på at han var svært bestemt på å vinne årets sesong.

Likevel valgte han ikke å sitte hjemme og deppe etter at han kom tilbake til Norge fra innspillingen i Mexico.

Til Seoghør.no forteller han at det første han gjorde da han kom ut av hotellet, var å dra på intim spahelg med jenter.

- Det første jeg gjorde var å reise til Trondheim på 2-dagers spa på Britania Hotell. Norges beste spa etter min mening. Jeg tilbragte helgen med to jenter, sier Audun.22-åringen avviser imidlertid at det er snakk om noen ny kjæreste.

- Det er noen nye venninner av meg. Og det er absolutt ingen fra «Paradise Hotel». Slike damer dater jeg ikke, sier deltakeren.

Men selv om dette var kjekkasens andre runde i realityprogrammet, er han ikke bitter over å ha røket ut rett før finalen. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer