EKTEPAR: Wayne Rooney og Colleen McLoughlin giftet seg nylig på et eksklusivt feriested i Italia. Foto: Stella Pictures
EKTEPAR: Wayne Rooney og Colleen McLoughlin giftet seg nylig på et eksklusivt feriested i Italia. Foto: Stella PicturesVis mer

Det første bryllupsbildet

Wayne Rooney and Coleen McLoughlin poserer stolt etter at de endelig kan kalle seg et ektepar.

SEHER.NO: 12. juni gikk det som kanskje kan omtales som årets kjendisbryllup av stabelen. Da giftet nemlig Manchester United-stjernen Wayne Rooney (22) seg med sin vakre Coleen McLoughlin (22).

Bryllupet var ventet å bli et av de mest eksklusive og luksuriøse noensinne, og ifølge kilder i forkant av festlighetene, ville sluttsummen på komme opp i mot 50 millioner kroner. 25 millioner av dette kom fra OK! magazine, som kjøpte rettighetene til bryllupsnildene.

Og her er altså det første bildet, Wayne Rooney (22) og Coleen McLoughlin (22) - strålende stolte som mann og kone.

Det glamorøse bryllupet ble holdt på et eksklusivt feriested i romantiske Portofino i Italia. Og "tiårets bryllup" - som de sier i England - inneholdt en spektakulær og glamorøs setting, som inkluderte en rose fontene, hvite duer og flotte blomster.

- Det var rett og slett magisk. Og Wayne og Coleen så svært forelskede ut, de kunne ikke ta øynene fra hverandre, sier en kilde til Daily Star.

Men som sagt - det ble et dyrt bryllup. På regningen kommer også utdrikningslag og andre før-bryllupsfestligheter til rundt ti millioner kroner, fire millioner for leie av Coleens favorittband West Life og to millioner kroner for hennes brudekjole.

I tillegg har Coleen brukt nærmere én million på å fly frem og tilbake til New York for å prøve kjolen, som er laget av designer Marchesa.
LES OGSÅ: Het ferie uten Rooney