PENT PAR: Mariann Hole fant lykken med Eigil Langmark i 2013, og nå har paret vært gift i et år. Foto: Scanpix
PENT PAR: Mariann Hole fant lykken med Eigil Langmark i 2013, og nå har paret vært gift i et år. Foto: ScanpixVis mer

– Det første året som gift har gått veldig fort

Mariann Hole avslører at hun trives svært godt som gift kvinne.

SEOGHØR.NO: Etter å ha vært kjærester i litt over ett år giftet «Halvbroren»-stjernen Mariann Hole (32) seg med kjæresten Eigil Langmark (37) i Oslo i fjor sommer.

Paret forlovet seg samme år, og viste kjærligheten for første gang under Gullruten i Bergen i 2013. Da fortalte skuespilleren stolt til Seoghør.no hvem «den mystiske mannen» hun hadde med seg var:

- Det er kjæresten min. Men han gikk for å hente øl til oss! Eigil heter han, og jobber i reklamebransjen, sa hun den gang.

Nå har det gått et år siden ekteparet ble smidd i hymens lenker, og Mariann avslører at tiden som Eigils kone har flydd forbi.


– Det første året har vært supert, veldig fint. Men det har gått veldig fort, sier hun i det nyeste nummeret av Se og Hør Extra.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Mariann Hole. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Mariann Hole. Foto: Se og Hør Vis mer

Mariann har vært svært opptatt med forskjellige prosjekter den siste tiden, og nå skal hun bruke mye av sommeren på å forberede høsten.

Da skal hun blant annet spille i «Seks roller søker en forfatter» og «Hakkebakkeskogen».

Men litt tid blir det likevel til å slappe av på hytta.

– Vi skal nok til Smøla, der moren til mannen min har et hus. Det er vårt favorittsted. Vi drar dit så ofte vi kan. Vi elsker Smøla, forteller stjernen.

LES OGSÅ: Mariann Hole har fått ring på fingeren






 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.