Brudd for Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

- Det foregikk aldri noe bak ryggen hans

Men popstjernen skal likevel ha blitt for vill for skuespilleren.

SEPARERT: Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) giftet seg i desember 2018, men nå har de tatt ut separasjon.
SEPARERT: Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) giftet seg i desember 2018, men nå har de tatt ut separasjon. Vis mer
Publisert

Noen dager har gått siden sjokknyheten om at stjerneparet Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) har gått fra hverandre kom ut.

Siden da har rykter florert om hvorfor paret har valgt å ta ut separasjon bare et drøyt halvår etter at de giftet seg. Miley ble observert med en mulig ny flamme selv før bruddet ble offentlig kjent, noe som ikke akkurat satte en stopper for ryktene.

Tilbake til gamle vaner

I følge kilder Page Six har vært i kontakt med skal Liam ha fått nok av Mileys ville liv, da han ønsker å slå seg til ro.

Miley skal angivelig ha gått tilbake til sitt gamle jeg, forteller kildene, og refererer til hennes seneste ungdomsår der hun skapte overskrifter med ville opptredener.

Parets ulikheter skal ha skapt utfordringer i forholdet, og de tok derfor avgjørelsen om å gå hver til sitt.

TILBAKE I AUSTRALIA: Liam ble observert ute på surfing for første gang etter at bruddnyheten kom ut. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE I AUSTRALIA: Liam ble observert ute på surfing for første gang etter at bruddnyheten kom ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fokuserer på musikken

Miley skal i følge kildene til Page Six være sunnere enn hun noen gang har vært, og fokuserer på musikken sin.

Hun har vært aktiv på Instagram etter bruddet, og har publisert bilder med kryptiske tekster som kan tolkes å være hennes kommentar til hvordan hun har det etter bruddet.

View this post on Instagram

Life’s a climb... but the view is great.

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Ny flamme?

Bruddnyheten kom bare timer etter at bilder av Miley kyssende med Kaitlynn Carter (30), eksen til Brody Jenner (35), nådde offentligheten. Også disse to avsluttet nylig forholdet sitt, etter ett år som ektepar.

Miley og Kaitlynn skal angivelig ikke forsøkt å skjule flørten sin, da de åpenlyst lå ved bassenget til det italienske hotellet Il Sereno og koste seg. Carter delte også et bilde av seg selv og Miley på Instagram.

Da bildene av Miley og Brody Jenners eks spredte seg på internett, benyttet han og reality-kollega Brandon Lee (23) muligheten til å spøke i kommentarfeltet til et av Brodys Instagram-bilder.

TULLER MED REALITYKOLLEGA: Brandon Lee kunne ikke dy seg fra å legge igjen en spøkefull kommentar på bildet til kompisen. Foto: Skjermdump fra Instagram
TULLER MED REALITYKOLLEGA: Brandon Lee kunne ikke dy seg fra å legge igjen en spøkefull kommentar på bildet til kompisen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- La oss fortsette denne skandalen ved å legge ut et bilde av oss to som kliner, skrev Brandon, mens Brody svarte følgende:

MED PÅ SPØKEN: Brody var rask til å svare kollegaen med en morsom spøk. Foto: Skjermdump fra Instagram
MED PÅ SPØKEN: Brody var rask til å svare kollegaen med en morsom spøk. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Pass på! Bilder av meg og Liam som holder hender på stranden kommer snart.

Miley kom også med et svar til guttene som spøkte på hennes bekostning:

SVARTE: Miley svarte på de spøkefulle kommentarene. Foto: Skjermdump fra Instagram
SVARTE: Miley svarte på de spøkefulle kommentarene. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Brody Jenner, gå og ta deg en lur i lastebilen din og avkjøl deg, skrev Miley, og la til emneknaggen #hotgirlsummer.

Ikke utro

På tross av de hete bildene av Miley og Kaitlynn, skal popstjernen verken ha vært utro eller vært sammen med noen damer samtidig som hun var gift med Hemsworth.

- Miley var aldri utro. Hun tilnærmet seg aldri andre jenter seksuelt når hun var sammen med Liam. Slik var ikke forholdet deres, uttaler kilden til Page Six, og fortsetter:

- Det foregikk aldri noe bak ryggen hans, og heller ikke noe han visste om.

Vis mer

Deler kjærlig hilsen

Og selv om det ser ut til at Miley har det temmelig bra etter bruddet, er det ikke mangel på kjærlighet og respekt mellom det nå separerte paret.

Liam publiserte tirsdag et Instagram-bilde hvor han skrev en kjærlig hilsen til Miley, som han har hatt et av-og-på forhold med siden de møttes på settet til filmen «The Last Song» tilbake i 2010.

- Hei alle sammen. En rask beskjed om at jeg og Miley nylig separerte oss og jeg ønsker henne ingenting annet enn en god helse og lykke fremover, skriver Liam til et bilde av en solnedgang over stranden, og fortsetter:

- Dette er en privatsak, og jeg har ikke uttalt eller kommer til å uttale meg til noen journalister eller medier. Eventuelle rapporterte sitater som tilskrives meg er falske. Fred og kjærlighet.

LES OGSÅ: Babylykke for sangstjernen (45)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer