STUDERER DELTAGERNE: Donald Trump lar deltagerne i Miss Universe stå på en rekke, slik at han kan inspisere dem, og velge ut seks personer som skal til finalen. Foto: AP
STUDERER DELTAGERNE: Donald Trump lar deltagerne i Miss Universe stå på en rekke, slik at han kan inspisere dem, og velge ut seks personer som skal til finalen. Foto: APVis mer

- Det føltes ubehagelig

Eli Landa ble "inspisert" av Donald Trump.

SEHER.NO: Koreografen Michael Schwandt gikk nylig ut i et intervju og hevdet at Donald Trump lot deltagerne stå på en rekke, og deretter håndplukket seks av de siste 15 finalistene i skjønnhetskonkurransen "Miss Universe".

Det har ført til spekulasjoner om at den populære konkurransen kan være fikset.

Eli Landa (25) fra Stavanger, representerte Norge i "Miss Universe". Hun bekrefter overfor Seher.no at koreografen har rett.

- Ja, jeg har stått på rekke for Trump. At organisasjonen velger ut noen av finalistene tror jeg er sant. Men det har de heller ikke lagt skjul på, så det kommer ikke som noe sjokk på meg. Jeg vil ikke kalle det juks, sier hun til Seher.no.

25-åringen synes det var ekkelt å bli "inspisert" av Trump, som er leder for Miss Universe-organisasjonen.

- Det føltes ubehagelig å stå der. Vi måtte presentere oss med navn, alder og land. Det var nok den biten de fleste deltagerne ikke satt pris på.

- Så Trump gikk fra kvinne til kvinne og studerte hver enkel deltager nøye?

- Han studerte i hvert fall de han likte, forklarer Landa.

Likevel har den norske deltageren, som i mars stakk av med seieren i Frøken Norge sammen med 17 år gamle Sara Skjoldnes, stort sett positive ting å si om skjønnhetskonkurransen.

- Det var en fantastisk konkurranse og opplevelse. Jeg synes de som kom blant de 15 beste fortjente å være der. Så jeg vil ikke si at konkurransen var utsatt for juks, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Er Miss Universe bare juks?