- Det føltes som ren mobbing

Den utslåtte «Paradise Hotel»-deltageren hevder han ble frosset ut fra første dag.

RØK UT: Bjørnar Bommen satset alt på Iselin Michelsen, men røk ut fra «Paradise Hotel» etter at hun valgte å fortsette å bo med Are B. Schanke torsdag. Foto: TV3
RØK UT: Bjørnar Bommen satset alt på Iselin Michelsen, men røk ut fra «Paradise Hotel» etter at hun valgte å fortsette å bo med Are B. Schanke torsdag. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Paradise Hotel»-exiten kom ikke som noen overraskelse på Bjørnar Bommen (24) da han torsdag ble den første som måtte forlate skandaleserien på TV3.

- Det endelige nådestøtet kom da Nina (Svorkås, red.anm) sa hun ville velge Stian (Thorbjørnsen. red.anm) på onsdag. Da hadde jeg ikke noe annet valg enn å prøve meg på Iselin, og hun sa rett før parseremonien at hun ikke ville velge meg, sier han til Seoghør.no.

Bjørnar sier han fra første dag ble motarbeidet av flere av de andre deltagerne. Til tider skal situasjonen ha blitt så ille at han følte seg mobbet, spesielt på grunn av deltagerne Dennis Poppe Thorsen og Andreas Bolme Akselsen.

- Jeg ble vel frosset ut av de andre fra første dag, fordi Dennis gjerne ville at Andreas skulle bli. De hadde fått god kontakt allerede før de sjekket inn også ble det dessverre meg det gikk utover.

- Jeg har selv opplevd å bli mobbet tidligere, og det jeg opplevde på Paradise føltes som ren mobbing. Det var ikke lett å få kontakt med de andre når mange av dem stakk av fra meg for å prate taktikk, sier han til Seoghør.no.

Bjørnar hevder situasjonen heller ikke ble lettere av at han første dagen havnet på rom med Alina Lapteva fra Tromsø.

- Hun var veldig kald og bestemt, og jeg skulle ønske jeg var på rom med en jente som var mer åpen. Hadde jeg for eksempel startet sammen med Nina, tror jeg at jeg hadde vært med fortsatt.

Selv om han ble den første som måtte dra hjem, avslører Bjørnar at han også så positivt på å komme hjem.

11 måneder før innspillingen startet, ble han nemlig pappa til sønnen  Adrian, og sier savnet ble større enn han var forberedt på.

- Det var ikke planen å bli pappa så tidlig, men det har gått veldig fint, og moren hans og jeg er gode venner, selv om vi ikke er sammen. Jeg får besøk av ham hver onsdag og annenhver helg, men kan besøke ham når jeg vil. Jeg trodde ikke jeg skulle tenke så mye på ham der inne som jeg gjorde, sier Bjørnar til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Hun er drømmedama mi

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer