- Det føltes som om noen jeg kjenner hadde dødd

En tårevåt Thea Sofie hevder hun ble ofret av «Top Model»-produksjonen.

TÅREVÅT AVSKJED: Thea Sofie Karlsen og venninnen Alexandra Sanneh Stølen klarte ikke å holde tårene tilbake, da Thea røk ut av TV3s realityserie mandag. Foto: NRK
TÅREVÅT AVSKJED: Thea Sofie Karlsen og venninnen Alexandra Sanneh Stølen klarte ikke å holde tårene tilbake, da Thea røk ut av TV3s realityserie mandag. Foto: NRK Vis mer
SEHER.NO: 18 år gamle Thea Sofie Karlsen tok til tårene da hun mandag måtte si farvel til de andre deltakerne i TV3s realityserie «Top Model».

- Det tyngste var å si farvel til Alexandra. Jeg ble veldig god venn med henne der inne, i tillegg til Inga (Maurstad, red.anm) som røk ut forrige uke. Det føltes som om noen jeg kjenner hadde dødd, sier hun til Seher.no.

Tidligere i sendingen måtte også deltakeren Eirin Victoria Thulin Hagstrøm forlate programmet.

Ikke enig med dommeren
Thea er ikke enig med Marcel Lelienhof og de andre dommerne om at hennes bilde fra foto-shooten i Irland var det dårligste. Hun mistenker at andre i TV-produksjonen ønsket å få henne ut for å splitte henne fra venninnen.

- Jeg tror de ville se hva som skjedde hvis bare Alexandra ble igjen alene, fordi vi holdt så mye sammen at de andre jentene reagerte. Jeg har hørt rykter om at etter jeg forlot settet, skal de andre jentene ha fått vite at «de skulle være glad de fortsatt var med i serien, fordi det egentlig ikke var Thea som skulle ryke.»


Line Vee Hanum i TV3 avviser teorien om at produksjonen prøver å få ut jentene som lager minst drama.

- Juryen ser på hvordan deltakerne utvikler seg som modeller, på hvor mye de tar med seg av det de lærer og hvordan de leverer på fotoshootene. Det er dette helhetsinntrykket som avgjør hvem som går ut i hver episode. Det er juryens faglige begrunnelse som ligger til grunn for avgjørelsen, ikke realitybiten, sier hun til Seher.no.

Var forberedt på dramatikk

Thea hevder hun var forberedt på dramatikk og reality-fokuset da hun meldte seg på «Top Model», og gidder derfor ikke hisse seg opp over sin egen exit.

- Alle som har sett amerikanske «Top Model» med Tyra Banks vet hvor dramatisk det kan være. Jeg er derfor ikke enig med de av årets deltakere som har kritisert realitybiten, sier hun til Seher.no.

Hun hevder det har vært morsomt, men uvant å se seg selv på TV. Etter at serien begynte på TV blir hun også stadig gjenkjent på gata.

Men noe økt oppmerksomhet fra guttene har den single 17-åringen foreløpig ikke merket noe til.

- Kanskje guttene ikke tør å ta kontakt, fordi de ikke vil innrømme at de ser på «Top Model». Men jeg vet jo at mange av dem gjør det, sier Thea og ler.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi gråt hver dag