- Det føltes som om ansiktet revnet

Alvorlig strikkhopp-ulykke for Wenche Witberg i «71 Grader Nord».

ULYKKE: Wenche Witberg var livredd for å hoppe i strikk. Likevel var hun først ut av deltagerne, og traff vannflaten med høy hastighet, noe som ikke skulle ha skjedd. Foto: TVNorge
ULYKKE: Wenche Witberg var livredd for å hoppe i strikk. Likevel var hun først ut av deltagerne, og traff vannflaten med høy hastighet, noe som ikke skulle ha skjedd. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: Mandag kveld er det sesongpremiere for TVNorge-programmet «71 Grader Nord». Og allerede i den første episoden skjer det dramatiske ting.

Deltageren Wenche Witberg (39) var i utgangspunktet livredd for å hoppe i strikk, etter at hun for 20 år siden så en kvinne som røk anklene i et strikkhopp.

I «71 Grader Nord» måtte Witberg selv gjennom et hopp, der meningen var at hun ikke skulle treffe vannet - noe hun gjorde. Det endte med at hun ble forslått og blødde fra ansiktet.

- Det føltes som om ansiktet revnet i kantene. Jeg var vettskremt og husker at jeg holdt på ansiktet mitt i redsel for at det skulle falle av, sier 39-åringen til VG.

Svein Tore Bergestuen, kommunikasjonsdirektør i TVNorge, forteller at deltageren traff vannet med mye større fart enn det som på forhånd var planlagt.

- Det er riktig at vi hadde et uhell. Hendelsen ser dramatisk ut på TV, og sånn opplevdes det også for deltageren som utførte strikkhoppet, sier han til VG, og legger til at kanalen ser på hendelsen som svært alvorlig.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Rein klar for villmarksreality